Pagini

marți, 12 octombrie 2010

Roberta Anastase, veriga slabă

Opoziţia a identificat o verigă slabă, Roberta Anastase, şi are tot interesul să profite de acest lucru. Şefa Camerei Deputaţilor e un trofeu accesibil; mult mai accesibil decât şeful statului. În plus, cum se spune, a comis-o ! Abordarea principială (un preşedinte de Cameră care foloseşte frauda parlamentară nu are căderea morală de a prezida şedinţe) nu poate da greş. Cu cât PNL şi PSD marşează mai mult pe acest subiect şi cu cât Roberta Anastase rămâne ca o floare, vestea capătă notorietate şi ghiuleaua agăţată de piciorul pedelist se îngreunează.

NOTĂ. Am zis să consemnez. Dacă cineva doreste să citeascăm tot editorialul (din care am extras fragmentul de mai sus), îl găseste aici.

6 comentarii:

  1. Nu sunt atât de convins că doamna Anastase este veriga slabă, eu aş numi-o mai degrabă veriga vizibilă. Lanţul reţelei de partid lucrează ascuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bibliotecaru: Rămân la părerea că Roberta e un trofeu mult mai accesibil decât Băsescu. Când spun trofeu nu mă gândesc la vreun sef de Consiliu judetean.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Călin Hera
    Stimate domn,
    România este o ţară de dor... toate dor.
    Reacţia românului nu este una directă şi de aici apare disoluţia statului.

    Aţi văzut acel marş al poliţiştilor? De ce credeţi că poliţişti, într-o forţă de necontestat, nu au tăbărât pe toate încălcările legii făcute de politicieni şi cei sprijiniţi de politicieni. De ce nu acţionează ei în exerciţiul funcţiunii?

    Lovind în "mişmaşul" guvernat de politicieni s-ar făcea auziţi mult mai mult decât cu un marş, cu nervi, cu caschete aruncate peste gard la Palatul Cotroceni, cu strigături jignitoare...

    Iată, astăzi s-au răsculat funcţionarii din ministerul de finanţe. Nu ar fi mai simplu ca ministerul de finanţe să vocifereze prin muncă, să controleze de mâine numai afacerile politicienilor, guvernanţi, parlamentari, primari, consilieri, prefecţi... toţi cei ocoliţi până acum? Se cunosc aceste afaceri, tocmai pentru că sunt, de regulă, ocolite de controale. Chiar şi domnul Bittman a afirmat că există dosare ocolite de funcţionarii din finanţe. Câţi bani ar ieşi la suprafaţă din economia subterană! Câţi bani s-ar strânge la buget! Cum s-ar împrospăta viaţa politică prin intrarea după gratii a politicienilor corupţi (desigur, dacă aceştia există).

    Întrebarea este de ce protestul cu strigături este preferat de funcţionari şi salariaţi unei normale îndepliniri, cu acribie şi scrupulozitate, a datoriilor de serviciu?

    Dumneavoastră aveţi o opinie vizibilă, mult mai vizibilă decât blogul meu. Propuneţi public celor care servesc serviciile publice exact acest lucru, să termine cu protejarea clasei politice şi să dea drumul la dosarele puse bine. Este semnul cel mai normal de firesc, să cureţe clasa politică de minciună, fărădelege, furturi...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Călin Hera
    Revenind la doamna Anastase...
    Domnia sa reprezintă capătul fals pe care reptila îl lasă în urmă atunci când prădătorul vrea să se hrănească. Precum capul Hidrei, căderea capului doamnei Anastase va da naştere altor două capete.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Bibliotecaru: Spuneti: „Propuneţi public celor care servesc serviciile publice exact acest lucru, să termine cu protejarea clasei politice şi să dea drumul la dosarele puse bine. Este semnul cel mai normal de firesc, să cureţe clasa politică de minciună, fărădelege, furturi...”

    Din păcate, nici măcar eu nu mai sunt atât de naiv încât să cred că s-ar pueta întâmpla asta. Dar o propunere bună merită făcută oricând.

    Si 2) Am abordat problema „Anastase” doar încercând să(-mi) explic strategia Opozitiei. Cred, ca analist, că Opozitia are nevoie de o victorie, de această victorie. Altfel, tării si românilor nu le va fi nici mai rău si nici mai bine dacă presedintele camerei deputatilor se va numi altfel.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters