Pagini

miercuri, 21 aprilie 2010

Dan Matei Agathon schimbă patronatul


Dan Matei Agathon-Dracula a făcut un pas mic pentru sine dar mare pentru miscarea patronală din România: a trecut de la Confederaţia Patronale din Industria României (CONPIROM), unde era secretar general, la Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR), unde e purtător de cuvânt.

Aflăm, cu această ocazie, că ACPR este „cel mai puternic bloc patronal din România, incluzând 13 confederaţii şi asociaţii naţionale” (deci fostul loc de muncă era naspa).

„În această calitate, voi duce mai departe strădania mea de unificare a mişcării patronale din România şi de promovare a acestui sector în dialogul social cu Guvernul şi sindicatele”, a spus el, cu ocazia înscăunării în ACPR-ul lui George Constantin Păunescu, organizatie în care întâlnim nume grele unul si unul: Laurenţiu Plosceanu, Ovidiu Nicolescu, Mihai Manoliu, Nicolae Badea, Mircea Eugen Burada, Florin Pogonaru, Radu Graţian Gheţea, Dinu Patriciu si altii pe care eu nu-i stiu atât de bine.

Asa, si?
Am zis să vă spun ce mai face cel mai inventiv ministru al Turismului ever.

Un comentariu:

  1. POGONARU NU ARE NICI UN PATRONAT SI NICI NU REPREZINTA O ASEMENEA ORGANIZATIE - EL ESTE PRESEDINTELE AOAR, O ASOCIATIE A OAMENILOR DE AFACERI CU UN SINGUR MEMBRU - EL!
    LA FEL SI GHETEA CU ASOCIATIA BANCILOR, CARE ESTE MEMBRA AFILIATA LA VREO TREI CONFEDERATII DIFERITE, LEGEA ACTUALA PERMITAND CA ASOCIATIILE SA POATA FACE ACEST LUCRU DE CATE ORI VREA
    IAR A CREDE CA PATRICIU, CARE S-A RUPT DE ORICE TREABA LEGATA DE PATRONATE DE VREO 4 ... 5 ANI, POATE ACCEPTA SA FIE SUBORDONATUL LUI PAUNESCU, ESTE O ABERATIE - COMPARAM UN OM DE AFACERI RASA PURA CU UN GAINAR!

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters