Pagini

luni, 19 aprilie 2010

Scrisă de un cititor

N-as mai fi pomenit Tableta TV din Evz de azi dacă n-ar fi fost un comentariu taare drăgut:

Pe vremea televizoareleor alb-negru cand se dadea imaginea peste cap stiai ca trebuie sa-i dai pumni. Cand nimereai locul, rezolvai problema. Mai tarziu, la televizoarele color spaima era cand se-nverzea imaginea si expertul din vecini decreta ca "s-a dus tubul". Asta insemna ca s-a dus si televizorul si, - fara bani, fara distractie - te-nverzeai si tu asteptand se se-ntunece intr-o buna zi de tot si sa-l arunci la gunoi. Iti mai mancai si din suflet ca nu l-ai intrebat pe el, sa-ti fi luat un Tehnoton cu piese japoneze care are imaginea cristal si nu se strica niciodata.

Alte vremuri, alte televizoare. Acum daca se ia imaginea, e de la satelit. Abia ca te mai limpezesti la creier si-ti testezi dependenta. E de la ei, astepti si stii ca-si revine. Daca imaginea nu-i clara pe un post, schimbi canalul, schimbi ochelarii, oricum se remediaza intr-un fel.
A disparut de mult impulsul sa dai un pumn in televizor. Iti mai vine sa scuipi cateodata, dar nu nimeresti intotdeauna si trebuie sa mai si stergi ecranul, alti bani, alta distractie.


Semnat: toni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters