Pagini

marți, 3 noiembrie 2009

Mircea Badea n-are

M-am linistit, că avusesem un stres. Cred că venisem cu pluta. Înainte să mă îngrijoreze, până la insomnie, ideea pericolului ca Mircea Badea are porcină, am aflat că n-are.

4 comentarii:

  1. Domnule Calin Hera,
    am primit un fel de atentionare, de la o prietena mai tinara, plecata in lume.Pentru ca eu nu cunosc limba si nici nu am un translator bun, va trimit un link, din aceasta scrisoare, fiind sigura ca veti putea traduce si discerne, daca este de publicat, sau nu. Imi pare rau ca nu stiu cum as putea sa copiez tot articolul( eu acum invat sa lucrez pe calculator)ca sa vi-l trimit, pote ar fi de " prima ora" cum se zice. Eu il folosesc doar pentru mine si cred ca ar fi bine sa inteleaga si altii, ceva. Totul se refera la GRIPA PORCINA SI DEPOPULAREA PLANETEI :http://en.wikipedia.org/wiki/Jane-Burgermeister
    Daca va intereseaza, va rog folositi informatia, daca nu imi cer scuze de deranj.

    RăspundețiȘtergere
  2. @heramariana: Multumesc. Voi citi. Presupun că e ceva din categoria Teoria conspiratiei.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Cred că lipseste ceva la linkul ăla...

    RăspundețiȘtergere
  4. In ce mi-a scris mie , fata, e vorba despre o zirista care si-a pierdut slijba, pentru ca a dat in vileag, afacerile farmaceutice. Si dupa cum sunt informata eu, americanii refuza vaccinarea!Linkul este al ziaristei, il scriu iar cu atentie:
    http://wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
    liniuta aceea nu am nimerit-o.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters