Pagini

miercuri, 4 noiembrie 2009

Iliescu ne-a ţinut pe loc, Băsescu ne-a dat înapoi

Crin Antonescu spune, într-un interviu în care pare prea crispat:

"Ion Iliescu ne-a ţinut în loc, şi asta e o faptă foarte gravă. Traian Băsescu ne-a dat înapoi, ceea ce este la fel de grav."

Antonescu nu-l vede, totuşi, pe Băsescu ca pe un rău absolut. Într-un fel, cel puţin pe aceeaşi treaptă a vinovăţiei îi vede pe "intelectualii lui Băsescu" şi pe cei din tabăra "anti-Băsescu cu orice preţ".

Acesta nu e un promo la interviu. Sunt două idei care mi-au atras atenţia.

Mai multe, la sursă.

10 comentarii:

  1. Asta este 1 din motivele pentru care votez Crin presedinte.Am incredere ca dupa mandatul lui nu se va putea spune ca a tinut tara in loc,sau mai grav,a dus-o la regres.Cred in schimbarea Romaniei condusa de Crin.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: M-as fi bucurat dacă ti-ai fi sustinut „la vedere” această optiune, nu anonim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu este cel care a dus tara in regres, care ne-a sadit in suflete nesiguranta zilei de maine si incertitudinea unui trai mai bun, relativ decent. Basescu este cel care a "intemeiat" criza morala in aceasta tara reusind sa produca dezgust si dispret in randul cetatenilor. Mitomanul parvenit trebuie "detronat" in detrimentul unui presedinte realmente competent si decis sa schimbe macazul spre normalitate si bun-simt. Acest candidat demn pentru functia suprema in stat este Crin Antonescu. Gabi A.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gabi A.: Aprecierile la adresa lui Crin A. sunt pline de optimism.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic ca ceea ce a facut basescu este mult mai grav decat ceea ce a facut iliescu...faptul ca ne a dat inapoi cu multi ani este mult mai grav decat faptul ca ne a tinut pe loc(parerea mea)...avand in vedere ca,oricum situatia din romania nu era extraordinara,ceea ce a facut basescu este foarte grav,si pentru asta,trebuie inlaturat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am sa votez cu Crin Antonescu. Ai acesta este unul dintre motivele pentru care votez Crin: nu arunca cu norori si vorbe grele in contra-candidati!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu poti sa-i compari pe cei doi...Basescu macar a incercat sa asculte si ce vrea poporul, Iliescu doar s-a folosit de stat sa-i multumeasca pe prietenii lui cu care au condus tara timp de 14 ani...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Maria Tomoiagă: Mai aruncă si el. Dar pare cel mai decent, e drept.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim3: Comparatia e fortată, de acord. Strategic, Crin Antonescu a fost obligat s-o faca.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters