Pagini

duminică, 1 noiembrie 2009

Dacă pierde, Băsescu iese din politică

Sebastian Lăzăroiu a acordat un interviu pentru Bleen în care spune care sunt „procentele reale”* ale momentului (35 Băsescu, 25 Geoană, 14 Crin) si încă două lucruri:

1 fuziunea PD - PLD „nu s-a facut cu extragerea tuturor beneficiilor. De ex din punct de vedere doctrinar.” (e o recunoastere a faptului că PDL n-are nicio doctrină)
2 „Daca pierde, TB nu va mai reveni in politica. Nu cred ca va incerca sa influenteze jocurile in PDL.”

*Nu cred că astea sunt procentele reale. N-are cum să fie asa. Stiu, si Agentia de rating politic se joacă oarecum asemănător: 38 Băsescu, 23,5 Geoană, 21,5 Crin. Mai interesant-plauzibil mi se pare graficul lui Turambar.

4 comentarii:

  1. Băsescu nu pleacă din politică pentru că nimeni nu a plecat vreodată de acolo. E mai rea ca tutunul. Petre Roman a plecat? Emil Constantinescu a plecat?

    Observă că vorbesc de cei care nu au afaceri prin politică, doar politicieni.

    Băsescu nu va pleca din politică pentru că asta e viaţa lui, hobby-ul lui personal. Omul, la fel ca alţii, nu savurează nimic altceva. Nu-i place o ciorbă sau un film cu Buster Keaton. Nu o să-l auzi că a citit o carte mişto despre altceva în afară de politică.

    LOL nici măcar femeile nu-i plac decât dacă una îi zice că este mare lider politic. Dacă îi zice că e un tip simpatc o va ignora. O va uita pe la manifestări pe ici pe colo, cum s-a mai scris.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu Eftimie: A zis-o Lăzăroiu, nu eu. Nu stiu de ce a spus asta. revenind la ceea ce spui tu, să tu seriosi! Petre Roman? A plecat, ce naiba mai înseamnă? Emil Constantinescu? A plecat, n-a zis el că pune societatea civilă pe roate rotunde rotunjoare?


    P.S. Faină asta cu femeile lui Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Candidatul la Senat dl. Roman? Proprietarul www.spunesitu.ro, site-ul lui Crin dl. Emil C. Eu zic că nu au plecat.

    Dar mai sunt exemple: Cozmin G., Nati Meir, Codrin Stefănescu, Aurelian Pavelescu, Miluţ, E plină politca de oameni care au pierdut clar, iremediabil, şi totuţi ei se ţin de scaun.

    Adrian N. Bombo?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ovidiu Eftimie: Eu mă refeream la politica mare, ca să zic asa. Exemplele tale au ceva penibil în ele. Nu ce zici tu, ce sunt unele personaje citate.

    PS Îmi dau seama că, totusi, tu esti mai „pe text” decât răspunsul meu.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters