Pagini

miercuri, 7 decembrie 2016

Colecția de toamnă-iarnă a cinematografelor pe care le mai avem (MfC 49)

Vedere din București. Cinematograful pe stil nou: multiplexul. Foto: Calin Hera
Vă invit să participați la Miercurea fără Cuvinteeveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei.

Ce aveți de făcut? Este suficient să postați pe blogul vostru o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală lansată în primul minut al fiecărei zile de miercuri (dar vă previn de marți) și să aduceți linkul postării în tabelul de mai jos.

Provocarea de astăzi, anunțată încă în urmă cu o săptămână și reluată marți, este despre CINEMATOGRAFE. Vă provoc deci să fotografiați CINEMATOGRAFELE din orașele voastre (dacă mai aveți norocul să mai existe așa ceva) și să ni le arătați. Și să aduceți ceea ce ați fotografiat în tabelul binecunoscut.



E posibil să se adune imagini nu foarte optimiste, dar nu-i bai. Le vom aduna într-un strigăt. Pentru că e aiurea să ne lăudăm, pe bună dreptate, cu fantasticul val al cinematografiei românești, dar să nu putem să vedem în condiții decente aceste filme.

M-aș bucura ca, după ce postați linkul către blogul vostru / pagina voastră de Instagram să scrieți și câteva cuvinte la comentarii și să respectați regula „fără cuvinte” în postările voastre :).

P.S. Provocarea pentru săptămâna viitoare este ULTIMA FRUNZĂ, orice ar însemna asta pentru voi J.


16 comentarii:

  1. http://zoltybogata.ro/miercurea-fara-cuvinte-59-ion-nica-olivia

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, noile cinematografe sunt atât de diferite de vechile săli în care ne-am petrecut anii copilăriei, bucurându-ne de atâtea filme bune... Prea puține s-au mai păstrat și nici oamenii nu mai au obiceiul de a merge la cinema, ca odinioară...

    Linkul meu pentru tema de azi: https://alexandrone.wordpress.com/2016/12/07/miercurea-fara-cuvinte-ccxcii/

    Happy WW! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sălile de la multiplex adună, totuși, destui spectatori. E drept, înțeleg că „trăiesc” în special datorită vânzărilor de popcorn, dar orișicât.

      Ștergere
  3. N-am ajuns la cinema... Parcă nici nu îmi mai place. Mă refer la sălile din mall-uri. Sonorul e uneori obositor de tare. Aerul condiționat te face să te zgribulești... Mai bine în fotoliul meu, la tv! ☺

    Happy WW !

    RăspundețiȘtergere
  4. Stilul nou, desigur. :) Scaunele sunt mai comode, cu certitudine, dar... nu-mi mai place la cinematograf - poate pentru ca pot vedea multe filme fara sa ma deplasez in aglomeratii de oameni.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersul la cinematograf e ca mersul la biserică: trăiești mai profund experiența!

      Ștergere
  5. Nu îmi placea glomerația și acum sunt destule
    canale la TV să tot vezi filme!
    O zi minunată,Călin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam aglomerat uneori și foarte zgomotos de regulă, vorba Zinei, dar cinematograful poate fi privit ca un templu, nu?

      Ștergere
  6. Faine sunt salile din malluri, mai ales pentru filmele thriller. Happy WW! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Deşi sunt mult mai atractive, parcă nu mai prea tentează atât de multă lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e destul de OK. Atât că sunt concentrate doar în câteva orașe.

      Ștergere
  8. N-am sali de cinema in apropiere ,dar mi se deruleaza in fata ,zilnic,multe momente interesante alaturi de copii. Sunt adevarate seriale.:)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters