Pagini

marți, 6 decembrie 2016

Roxana Soare: „Ieri am deschis o expozitie caritabila la Bacania Veche”

Simona Badiu și Roxana Soare desenează pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sursa: Băcănia veche
Simona Badiu si Roxana Soare donează desene și ilustrații cu tematică de poveste în sprijinul acelor copii diagnosticați cu cancer ale căror șanse la viață sunt afectate de lipsa banilor. 
Este vorba de o expoziție de desene cu tema „Personaje de poveste”, în scopul strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer care nu își pot permite tratamente și care se află în evidențele Asociației P.A.V.E.L.


Am aflat asta de la vechea mea prietenă Roxana, de ale cărei desene sunt îndrăgostit iremediabil, și nu de ieri, de azi, ci de foarte mulți ani. (Printre altele, Roxana este singurul om din lume care s-a încumetat să facă un portret al domnului Lică!)


Dar nu despre asta vorbim acum, ci despre faptul că Roxana și Simona vin în fața voastră, prin intermediul desenelor lor minunate, ca să ajute. Un mesaj de Crăciun de mare clasă.

Expoziția lor va fi deschisă în perioada 5-20 decembrie 2016, la Băcănia Veche The Charity Shop (9.00 – 18.00).


Ilustrațiile sunt lucrate în tehnică mixtă, acuarelă și desen și vor putea fi rezervate și online, pe pagina de Facebook a evenimentului, până la finalul expoziției, când pot fi ridicate din Băcănia Veche The Charity Shop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters