Pagini

sâmbătă, 31 decembrie 2016

Care-i treaba cu alerta cu bomba de la mall Park Lake

Știre tip breaking news în ultima zi a anului 2017. Sursa: digi24.ro
România nu a intrat încă în vizorul teroriștilor adevărați, slavă Domnului! Scriu asta ca să-i liniștesc pe cei stresați de ultima alertă cu bombă - cea de la Park Lake, mall-ul de pe strada Liviu Rebreanu.
Cel mai probabil, apelul telefonic a fost făcut de un tip care a vrut să se distreze (cartelă pre-paid, voce bărbătească - cel puțin, așa declară purtătorii de cuvânt). Există două tipuri de oameni care aleg să se distreze astfel: teribiliștii sau zănatecii. Din primul grup fac parte în special tinerii, inclusiv adolecenți; al doiela grup nu are vreo categorie de vârstă.

Sunt și indvizi care pot face anunțuri de acest fel ca să studieze reacția autorităților și a forțelor de ordine. Poate fi vorba pur și simplu de un exercițiu neanunțat (unul cinic, e drept) sau de tatonare - atunci când teroriștii adevărați vor să verifice modul de acțiune al autorităților și comportamentul oamenilor din mall (pentru eventuale acțiuni ulterioare).

M-a întrebat un prieten, de-aia am scris aceste rânduri. Deocamdată, slavă Domnului, România nu e țintă a teroriștilor; doar a celor inventați încă de pe vremea „agenturilor”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters