Pagini

miercuri, 14 aprilie 2010

Manelizarea a început cu ştirile sportive

Tableta de azi:

Gigi Rating Becali

Azi dimineaţă m-am întâlnit la metrou cu Adi Dobre, colegul meu de redacţii. Mereu povestesc cu plăcere cu el. De astă toamnă, îmi spune, nu s-a mai uitat la Ştiri. Primele butoane ale telecomenzii corespund posturilor care difuzează documentare. Un om înţelept.

Deşi e tobă de sport, sau poate tocmai de aceea, Adi Dobre nu se uită la Ştirile sportive (aflu, din Dilema veche, că nici Cătălin Tolontan).

Ratingurile bune de care se mai bucură aceste programe sunt aduse, probabil, de prezentatoare - fără excepţie, foarte atrăgătoare! Refuz să cred că motivul ar putea sta în behăielile agramate ale unor Gigi Becali, Vasile Turcu sau Dumitru Dragomir, care au legătură cu sportul cam tot atât cât au manelele cu bunul gust.

3 comentarii:

  1. Povestea e veche şi cu acoperire mult mai mare. Nu numai ştirile sportive sunt prezentate de bluze strâmte cu decolteuri prea generoase cu push up-urile. Aproape exclusiv avem parte doar de reporteriţe(n-am nimic cu sexul feminin :) ) campioane la maltratat limba română şi bâlbe.

    RăspundețiȘtergere
  2. @irongates: Cunosc cazuri în care s-au cizelat foarte mult după ce au început să prezinte jurnale sportive.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters