Pagini

marți, 24 martie 2009

Poze cu Ciutacu

O veste pentru cei care, cu naivitate, îşi imaginează că PNL este un partid suprapopulat cu brătieni mai mari sau mai mici: nu e aşa! Ceea ce nu s-a văzut la Congresul TV: o mulţime de burtoşi care ar fi putut să poarte ecusoane cu PDL, PSD sau PDAR (la fel de dezinvolt) stăteau la coadă să se fotografieze cu tot soiul de VIP-uri. De exemplu, cu Dinu Patriciu. OK, hai să zicem că un Forbes autohton nu-i de colo.

Ce părere aveţi însă despre înălţimea, subţirimea, bogăţia de caracter şi de principii liberale, morale, bărbăteşti ale unuia pe care-l auzi spunând, sfios: „Domnule Ciutacu, faceţi o poză şi cu mine, vă rog frumos!”.

Pe ăia care îşi vor fi „tras” amintiri cu Oana Dobre mai că i-aş înţelege, numai omeneşte vorbind. Dar cu Ciutacu!?

4 comentarii:

  1. probabil ca la categoria "asa nu" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca stiam ca-ti doresti atat de mult sa te recunoasca liberalii si sa se traga-n poza cu tine, puteai sa-mi spui. Te luam de manuta si faceam o baie de multime cu tine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tine minte ce-ai zis, tin o manuta libera pentru data viitoare.

    PS Din pacate pentru mine, n-am fost de fata la Congresul PNL, trebuia sa mentionez ca fazele cu pozele mi-au fost povestite, cu oarecare haz, recunosc. Si au fost mai multe surse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea sa am pe la mine o colega cum e Oana :"> . Am avut ocazia, acum cateva luni, sa o cunosc cand a venit pe la o documentare in Campulung! Din tara asta, cred ca e singura jurnalista care are ocazia si tupeul sa se duca in ,,teatrele de operatiuni''. Brrr...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters