Pagini

luni, 9 martie 2009

O pisicutză nebunatică vrea să mă cunoască. Miau

Azi-dimineaţă, pe când efectuam programul matinal de şters spam-uri, mi-au căzut ochii pe următorul mesaj:

Sunt o pisicutza nebunatica si vreau sa te cunosc. Miau

Sunt o pisicutza nebunatica. Vrei sa te joci cu mine ? Imi place sa fac sex oral si normal. Ma poti gasi la nr de tel 0754.72* si poti sa vezi poze cu mine topless la www*.
Te astept sa te fac fericit !Te sarut dulce, Alexa


Acest mesaj mi-a amintit de perioada în care primeam aproape zilnic mail-uri care-mi propuneau să cumpăr viagra. Am şi scris un PA despre asta, îl găsiti aici.

Voi ce spam-uri primiţi? Le deschideţi vreodată? (Un coleg - nu spui cine, persoană serioasă - a deschis un spam, zilele trecute, de-a trebuit să stea o zi fără computer până i l-au curăţat băieţii de la IT.) Care spam-uri vă enervează cel mai mult? Există si spam-uri simpatice? Dar oare chiar se aleg cu ceva ăia care spamează, în afară de un eventual fun?

P.S. N-am trecut aici numărul de telefon şi nici adresa site-ului. M-ai mult, le-am şters, deci insistaţi degeaba: n-o să ajungeţi la pisicutza, în orice caz, nu prin intermediul meu

2 comentarii:

  1. colaboram cu tipgrafia Transilvania Expres, tehnoredactam un ziar numit Replica. Le-am trimis un singur e-mail cu subiectul „Replica”, de atunci primesc sute de spamuri cu replica watches, replica stereo, replica iPhone.

    Evindent că nu voi ami da vreun e-mail oamenilor de acolo. Şi nici replica watches nimic, m-am ars cu unul, imi ajunge.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters