Pagini

sâmbătă, 6 iunie 2015

Tehnici de schimbat vorba. Ce alegi: o rochie scurtă sau o demisie? (P)


Aspect vestimentar care poate distrage atenţia oricui. Sursa: helenboutique.ro
Atunci când a văzut că se strînge laţul, Domnul Politician a căutat rapid o soluţie. Se temea că e posibil să vină acest moment neplăcut, ştia ce făcuse şi ce ar mai fi putut face, la o adică, tot aşa cum ştia că puţin noroc şi mai multă tergiversare ar fi putut face ca lucrurile să evolueze favorabil. Altfel spus, lumea să fie ocupată cu alte şi alte probleme şi să-l lase pe el în pace. Până una alta, bătea un război la uşă, nu? Dar, cu toată preocuparea de ultima oră şi cu toată inventivitatea care îi adusese până acum atâtea laude şi atâtea avantaje, s-a trezit într-o pană de idei atunci când avea mai mare nevoie de ele. Atunci şi-a amintit o întrebare pusă la un moment dat de o prietenă bună, care i-a şi fost, o vreme, soţie: „Tu preferi rochii scurte sau rochii lungi pentru o petrecere?”. 


Ironic, întrebarea îi era pusă altei prietene bune, care avea să-i devină şi ea, ulterior, soţie – dar asta e altă poveste.

Întrebarea l-a frapat atunci, nu ştie de ce, şi i-a revenit în minte acum. Tot nu ştie de ce, dar i-a oferit ideea de care avea nevoie. Pentru că, asta o ştie încă din primele zile de făcut politică la nivel înalt, important nu e ceea ce spui. Important e s-o zici răspicat, să pară că e ceva ce contează, iar până când se prind jurnaliştii că i-ai păcălit, eşti deja departe, să se descurce.


Aşa că Domnul Politician, care tocmai a aflat că va fi pus sub urmărire penală pentru spălare de bani, a ales să schimbe vorba, iar ca să fie convingător şi să fie sigur că va distrage atenţia bizonilor, şi-a comandat o rochie nici lungă, nici scurtă Anda Black de la Helenboutique. „Rochiile Helen Boutique sunt creatie proprie, produse in atelierul nostru si se livreaza in maxim 5 zile lucratoare”, au aflat jurnaliştii care au căzut în capcană şi au făcut cercetări, în loc să întrebe, obsedant, când va demisiona Domnul Politician. 

Nu-i vorbă, s-au ales cu un pont, dar Domnul Politician a obţinut ce a vrut: timp pentru a căuta, febril, un zar de fugă. Şi o ţinută sexy cu care ar fi putut să facă senzaţie la Balul DNA, dacă acesta ar fi avut loc între timp. 

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters