Pagini

joi, 18 iunie 2015

Anvelope agroindustriale. Cine mai dorește? (P)

Să presupunem că ai nevoie să afli de unde poți cumpăra anvelope industriale ieftine. Nu vă impacientați, e o piață serioasă, care merită, în România, o soartă mai bună. Suntem o țară cu potențial agricol impresionant, nu-i așa? O căutare pe google după sintagma subliniată mai sus oferă, după cum era de așteptat, o sumedenie de răspunsuri, care de care mai atractive.


Anvelope radiale de 31.243 lei. Sursa: acvila-romania.ro
Mă voi opri cu prilejul acestui articol, din motive care țin de un anumit (P), la oferta unui magazin online cu nume spectaculos: Acvila-România Anvelope, care are în stoc 113 modele de anvelope pentru tractoare și utilaje agricole, provenind de la aproximativ 60 de producători. Fără să mă pricep prea bine, pot presupune că este acoperită cam toată gama (sunt puse la dispoziție zece tipuri de dimensiuni uzuale), iar prețurile variază între 304 de lei (Anvelopele Diagonale MITAS IM-08 10.0x80-12) și 31.243 de lei (pentru Anvelopele Radiale MITAS SFT 1250/50 R 32 - dau și link, că prea au un preț interesant). Și pentru că vorbim despre niște vedete, să notăm că au ”o foarte mare rezistenta si durabilitate”, sunt destinate ”echipării utilajelor puternice”, asigură o capacitate de încărcare ”foarte ridicată, o buna tracțiune și o eficiență crescută”. De asemenea, ”pereții laterali beneficiaza de o mare flexibilitate, asigurand astfel o presiune scazuta (chiar si in conditiile unei foarte ridicate capacitati de incarcare)”. Anvelopele Mitas, mai aflu, ”pot echipa o gama foarte mare de utilaje: John Deere, New Holland, Claas, Case, Massey Ferguson, Fendt, Deutz Fahr, Laverda, Kubota, Landini, Zetor, Eurotrak, Fiat, Ford, Belarus, Farmer, Europard, Antonio Carraro, Farmtrac, Goldoni, Kioti, Kramer, Same, U650, U445, IFRON, TAF, etc.”

Garanția e de doi ani, comanda se poate face telefonic, iar livrarea are loc în 24-48 de ori oriunde în țară. Așa că, dacă ar fi să îmi cumpăr vreodată tractor, caz în care există o probabilitate destul de mare să am nevoie și de anvelope, voi încerca, pentru a fi consecvent, oferta celor de la acvila-romania.ro. Mai ales că, până atunci, sunt șanse bune să urce impresionant în rezultatele motoarelor de căutare. 

Până atunci, o veste bună pentru producătorii și magazinele care comercializează anvelope de tractor: fabrica de tractoare din Reghin își extinde producția cu 15%. Piața crește, așadar.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters