Pagini

miercuri, 20 mai 2009

Dracula-i în toate?

Am primit de la un cititor (sic!) o fotografie haioasă (mi-ar fi plăcut să găsesc alt cuvânt dar, ardelean cum sunt, ar fi durat prea mult). V-o arăt, fără cuvinte, că nu-i cazul de cuvinte. Mentionez doar că e făcută la Târgoviste.




3 comentarii:

  1. Dumnezeu sa ne ierte....am zambit vinovat si am facut un pacat...dar Biserica ramane sfanta ori cat de pacatosi am fi noi cei ce ne strangem in ea...pentru ca este a Domnului si in fiecare Sf. Liturghie se resfinteste.
    Referitor la imagine, dintodeauna a fost asa. Diavolul nu poate decat sa imite. Are Dumnezeu un Duh, are si diavolul duhul lui, alcoolul. Are Dumnezeu o tamaie cu un placut miros, are si cel rau tamaia lui, tigara. Are Dumnezeu o Biserica are si cel rau pe a lui, carciuma iar in cazul de fata hotelul. Uitati-va bine sa vedeti, unde-i biserica este si carciuma...pana si m[nastirile nu au scapat.
    Era asa o liniste candva la manastirea Sambata de Sus....dar acum pensiunile sunt gard in gard cu manastirea si s-a dus linistea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-as fi asa dur cu mine însumi. A zâmbi rareori cred că poate fi păcat. Fotografia asta e doar despre oameni. Atât. Eu asa cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. Candva, un parlamentar a propus sa nu se foloseasca in denumirile oricaror societati si asociatii cuvantul "academie" .Tocmai se legaliza fundatia d-nei Mungiu...Poate ar fi bine ca la folosirea cuvantului DRACULA sa secotizeze la ministerul d-nei Udrea...Sau la Academia Romana care se tot screme, de vreo 50 de ani, sa disocieze pe Vlad Tepes de tzeapa si diavol! PS. banuiam ca sunteti transilvanean, ca mine...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters