Pagini

miercuri, 6 mai 2009

Cine îl promovează pe Crin

Astă-toamnă, priveam amuzat-stupefiat cum Vanghelie garanta pentru rectorul Politehnicii, în campania electorală. Modelul „bizarilor” care garantează pentru personaje care par subtiri a fost folosit si în alte cazuri, provocând alăturări la fel de nefiresti. Dar în politică există alte norme de firesc.
Acum observ riscul de a se merge pe acelasi drum. În clipul despre Crin Antonescu, difuzat de Realitatea, avocatul candidatului liberal este Sorin Rosca Stănescu. OK, pot accepta că nu Crin l-a ales pe SRS si că e vorba de alegerea producătorilor de la Realitatea. Dar, în locul lui Crin Antonescu de-as fi, sau al sfătuitorilor lui, m-as feri de personaje care nu (mai) au imagine bună, dimpotrivă. Nu stiu ce public are în prezent Sorin Rosca Stănescu, dar dacă chiar vrea să-i facă un bine lui Crin Antonescu, ar trebui să se abtină în a-l lăuda în public.
Scuzati comparatia si reduceti proportiile, dar eu, unul, atunci când m-a lăudat Vadim m-am simtit cumplit de rusinat, dacă întelegeti ce vreau să spun.

3 comentarii:

  1. M-a facut sa zambesc sinceritatea mesajului din articolui tau.
    Scurt si la obiect ! Dar crezi ca va conta prea mult ce spun jurnalistii daca poporul voteaza tot cum il taie inspiratia si nevoile/necesitatile. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, mi s-a spus deja ca sunt din cale afara de naiv si imi place sa-i fac pe oamneni sa zambeasca. Serios vorbind, cateodata ma intreb daca oamenii cu foarte multi bani sunt chiar prosti sau, pur si simplu, fac banii prea usor asa ca le e totuna daca ii arunca pe nimicuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca vrei intra si la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters