Pagini

marți, 24 mai 2016

Provocarea A de marți pentru ziua de miercuri

Mașină albă. Foto: Calin Hera
Dacă e marți, e provocarea pentru ziua de miercuri. Miercurea fără cuvinte. Prin urmare, acesta este un mesaj special pentru participanții la MfC - și oricine poate fi! 

Așadar, așa cum v-am „amenințat” deja, vă propun marțea o temă, de care puteți sau nu să țineți cont, pentru Miercurea fără cuvinte. Dacă vi se pare provocator, vă rog să aduceți în tabelul de mâine linkul către o postare a voastră în care să arătați/sugerați „vorbiți” despre ALB. Fără text, eventual doar cu explicații foto, așa cum se cuvine de Miercurea fără cuvinte.

Știu că nu e iarnă, nu ne aflăm în anotimpul alb - iar dacă ne uităm la lipsa de zăpadă a iernii trecute, putea fi iarnă, că tot degeaba! -, dar sunt sigur că fiecare dintre voi poate interpreta original această temă. Așadar, să fie ALB mâine. 

Miercurea fără Cuvinte este un eveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei. Participanții trebuie să posteze pe blogul lor o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală pe care o face organizatorul marțea sau în primul minut al fiecărei zile de miercuri, și să aduceți linkul postării în tabelul special.

Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendshipHave fun!

3 comentarii:

  1. Abia acum am citit acest articol ,data viitoare voi tine cont de sugestia de marti.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am citit provocarea. Le voi căuta pe cele vitoare și voi răspunde la ele, dacă se vor și potrivi cu fotografiile mele. ☺

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters