Pagini

duminică, 1 mai 2016

Decât Salam în ziua de Paște


Românii au suflet de poet. Pentru români, o lălăială e mai de efect decât un rechizitoriu DNA. Românii, dacă le arunci cu praf magic în ochi, văd ceea ce vrei tu să le arăți. Românii sunt cam proști, deci e Raiul Jmecherilor. Cam pe asta se bazează alde Piedone și compania dindărătul lui. Stilul Piedone pe asta se bazează. Iar aici nu îl includ doar pe nefericitul personaj, care se visa mai marele Bucureștiului (ceea ce ar fi fost o ofensă uriașă).


Clipul prin care Florin Salam lălăie așa-zisa bună credință a lui Piedone e de școală. O școală a manipulării, care are drept țintă votanții proști, dar mulți, pe care se bazează alde Piedone. Un om cu scaun la cap și bun gust la intelect nici măcar nu ia în seamă o astfel de „creație artistică”. Dar ăștia nu sunt interesanți. Nu contează. Dă-i, Doamne iartă-mă, naibii. Eu vreau bobor. Căruia să nu-i arate rău personajul Florin Salam și nici măcar cei doi indivizi care îl încadrează și care câștigă într-o seară cât boborul într-un an. Nu haina îl face pe om, dar privirea spune câte ceva despre el. Totuși.

Există o veste bună și una rea referitor la acest videoclip piedonian. Vestea bună e că pe YouTube sunt în acest moment 70 like-uri și 234 dislike-uri. De trei ori mai mulți oameni enervați decât încântați. Vestea rea e că, în general, votanții stilului Piedone nu intră pe YouTube, dar ascultă salamuri din ăstea.

2 comentarii:

  1. Foarte tristă realitate. Bine ai zis că aici e „raiul jmecherilor”, iar acest „titlu” este mai apreciat decât cel de academician! Halal idee la Piedone. Iar asta spune tot despre el, dacă a ales să se promoveze cu asemenea „mesaje”.Și ce-o să mai vedem și o să auzim!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trăim în această realitate. Atât că uneori nu ne dăm seama.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters