Pagini

marți, 31 mai 2016

Brovocarea de marți pentru ziua de miercuri

Vedere din București. Bucurie la Ateneul Român. Foto: Calin Hera
Dacă e marți, e provocarea pentru ziua de miercuri. Miercurea fără cuvinte. Prin urmare, acesta este un mesaj special pentru participanții la MfC - și oricine poate fi! 


Așadar, așa cum v-am „amenințat” deja, vă propun marțea o temă, de care puteți sau nu să țineți cont, pentru Miercurea fără cuvinte. Dacă vi se pare provocator, vă rog să aduceți în tabelul de mâine linkul către o postare a voastră în care să arătați/sugerați „vorbiți” despre BUCURIE. Fără text, eventual doar cu explicații foto, așa cum se cuvine de Miercurea fără cuvinte.

Într-un fel, aceasta ar trebui să fie cea mai frumoasă temă, fiindcă vrem cu toții să ne bucurăm și ne amintim cu plăcere de momentele de bucurie. Uneori, le fotografiem. Hai să ne arătăm BUCURIA!

Miercurea fără Cuvinte este un eveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei. Participanții trebuie să posteze pe blogul lor o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală pe care o face organizatorul marțea sau în primul minut al fiecărei zile de miercuri, și să aduceți linkul postării în tabelul special.

Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendshipHave fun!


4 comentarii:

  1. Salut,

    Pentru mine ar fi ok daca s-ar posta "brovocarea" ( :D ) mai din timp.

    Eu postez doar fotografii/poze facute de mine. De obicei, pun din cele din saptamana care a trecut. Daca as sti si tema propusa, as incerca sa fotografiez pe tema respectiva.

    De exemplu, maine o sa pun ceva cu cirese. Daca stiam ca tema este "Bucuria", incercam sa prind ceva poze cu un baietel bucuros in cires. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brovocarea de azi nu e obligatorie. Nici aia de săptămâna trecută, nici cea de săptămâna viitoare.

      Dar mă gândesc la propunerea ta. Există avantaje ale predictibilității, există și dezavantaje - în zona de spontaneitate.

      Poate că cel mai bine e să facem și încercarea unei Crovocări pe care s-o fac cu o săptămână înainte și să vedem cum merge cel mai bine, cum e cel mai convenabil.

      Mmmm, deja mi-e poftă de cireșele tale! :)

      Ștergere
  2. Cu bucurie accept provocarea! :)
    Bucurie e si un cires incarcat de fructe - cu mai multa bucurie as manca cirese decat sa le vad, dar ma bucur si sa le vad. :)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters