Pagini

luni, 7 februarie 2011

Cum l-a stricat Băsescu pe Cristi Diaconescu

Crin Antonescu la Sinteza zilei (Antena 3): 
Asta chiar m-a mâhnit în plan personal: l-au stricat pe Cristi Diaconescu. Adică, un om de talia, culturală, cel puţin, diplomatică, a lui Cristian Diaconescu, începe să vorbească, să mă ierte, în dodii, cum că nu s-a mai pomenit la Parlamentul European să voteze liberalii cu socialiştii. Păi dacă l-au făcut pe un om cum e Cristi Diaconescu, în stare de veghe, treaz, normal, la televizor, sau în public, unde era să spună asta... oamenii ăştia strică tot, pe ce pun Dincolo de chestiunile astea - am vrut să ne mai destindem, dar am vrut să dau un exemplu, că un om rezonabil, onorabil, bine pregătit profesional, nu un politruc, un om performant în domeniul său, uite unde l-a adus Băsescu!

E înduiosător. Fragmentul face parte din discursul prin care liderul liberal si al USL justifică si argumentează următoarea miscare politică: depunerea tuturor „eforturilor posibile, oficiale şi neoficiale pentru a putea disloca o parte din actuala majoritate, pentru a putea rupe majoritatea domnului Băsescu în Parlament.”  


NOTĂ. Am scris un editorial în Evz, dacă tot a venit vorba despre asta.

4 comentarii:

  1. Pacat ca s-au ridicat doar lideri care-l imita pe Traian Basescu; se escaladeaza vorbaria sugubeata, ironii groase...
    Au devenit obositori...

    Daurel

    RăspundețiȘtergere
  2. O selectie de mare rafinament.

    Daca ai fi DJ, te-ai dovedi unul bun-bun. Insa politica nu e deloc muzica. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cum? Cum să nu fie muzică politica?! Politica e muzică!

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters