Pagini

joi, 27 ianuarie 2011

Îsi asumă PNL coruptii PSD?


Arestarea „baronului” de Argeș e un eveniment cu multe dedesubturi, care n-a survenit întâmplător.
Din capul locului trebuie spus că ziarele au scris sute de articole despre mișmașurile lui Nicolescu,  „unul dintre cei mai corecți politicieni români” (sic!), a zis Olguța Vasilescu, iar drumurile lui era previzibil că vor ajunge prin sălile de tribunal. 

Show-ul mediatic a fost, de asemenea, special. În special după episodul „atac de cord”, s-au perindat la televizor Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Victor Ponta și alții, care au reclamat „abuzul” și au denunțat „regimul criminal”. Previzbil, PSD n-a  fost „partid de mămăligă”  (A. Năstase) și a făcut front unit în jurul arestatului (ca pe vremea lui Bivolaru).
Dar mutarea DNA e „servită” si cu bătaie încă mai lungă: își asumă PNL corupții PSD?O întrebare care se pune abrupt si deloc întâmplător cu mai putin de o săptămână înainte de marea aliantă PNL-PSD.

Părerea mea.

6 comentarii:

  1. bineinteles ca si-i asuma. ei sunt un partid unic.toata istoria patriciana a liberalilor, nu a facut altceva decat jocurile comandade de iliescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca doresti link exchange cu http://ilujan.com adauga linkul meu pe blogul tau apoi anunta-ma printr-un comentariu pe http://ilujan.com/exchange ca sa te adaug si eu.

    Nume: ilussion's Blog
    Adresa: http://ilujan.com

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. TANO, cred că lucrurile sunt un pic mai complexe decât atât.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Calin

    Cred ca trebuie sa mai asteptam. Sa asteptam trecerea celor 29 de zile(ma rog nu inteleg de ce se dau decizii de arestare preventiva doar la "opozitie", la smecherasii partidului de guvernamant asa zis "cercetati" de dna nici vorba).
    Daca cade un NUP e clara "comanda politica".

    Apoi nu vad ce "asumare" vezi tu. Si-a asumat pdl-ul "coruptii" psd?
    Sau "invers"? Nici vorba.

    Modul de a "face politica" prin implicarea institutiilor statului "subordonate" in aceasta asa zisa "politica" NU ESTE POLITICA ci un mod aberant. Ca a fost "initiat" de iliescu si adus la "maiestrie" de catre basecu nu schimba datele problemei. Tot NEPOLITICA pe banii contribuabilui reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Shadow, ai dreptate când aduci aminte că PDL se afla în aceeasi situatie. Există o diferenta, din punctul meu de vedere, si aceasta nu e între PDL si PSD (până la urmă, au aceeasi rădăcină, FSN-ul). Diferenta e între „mediul” din jurul liberalilor si cel din jurul pesedist-fesenistilor. Părerea mea.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters