Pagini

miercuri, 8 decembrie 2010

Jurnalism cu asterisc

Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se pare că se cam sare calul. Cu o oarecare gratie, recunosc, dar orisicât.
Obisnuiam să mă uit la Realitatea TV (deh, o fac si acum, dar de-o vreme am ajuns să pun asterisc la aproape tot...). Acesta nu e nici măcar jurnalism angajat, fir-ar! Si e păcat.

Click pe foto pentru imagine mărită!

Asadar, „Boc buzunăreste bebelusii”. Teoretic, un titlu care să nu mai permită replică. Teoretic, un titlu-slogan electoral. Un titlu-soc. Un titlu pe caere, citindu-l până si pe Boc l-ar apuca plânsul, cu spume.
Practic, o salvă de tun ieftină si, îndrăznesc să apreciez, fără efect. Ce poate obtine RTV mergând pe drumul ăsta? În cel mai bun caz, o fidelizare politică a celor deja sictiriti, supărati pe Băsescu si PDL, care oricum nu vor mai vota portocaliu (dar care, prea fidelizati, ar putea ajunge să nu mai voteze deloc). Cât despre adus altii... Tare teamă mi-e să nu ajungă să-i martirizeze până si pe Boc sau Udrea. Să vezi atunci dandana!

P.S. Alta, culeasă de un colg (eu n-am văzut-o, dar îl cred pe cuvânt, e cu functie :P): „Plăcintă junior a călcat cu masina un român. Partidul mamei lui, pe restul”

2 comentarii:

  1. Hmm

    Nu stiu care e "politica" realitatii. Dar in momentul asta cu "titluri" si cu mesaje cu "tona" anti boc, anti pdl, anti basescu poate duce la "lehamizarea" celor care ar mai vrea sa voteze cu acestia. La "rusinea" de a mai sustine un asemenea guvern. E cam "plavovian" dar ma rog, azi "mesajul contra" nu te mai face sa castigi ci sa pierzi. Depinde mereu cine este la "butoane"

    RăspundețiȘtergere
  2. Shadow, rămâne să vedem. Chestia e că la RTV există riscul să nu se mai uite cei neutri, ci doar aceia care oricum sunt câştigaţi pentru "cauză". Cât despre oastea lui Băsescu, i se oferă alternative.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters