Pagini

vineri, 10 decembrie 2010

Dar, vai! (O preafrumoasă fată)



Desigur, s-a înselat cine a crezut că a fost o exceptie suita omagiilor aduse Elenei Udrea cu ocazia înscăunării în fruntea PDL Bucuresti. Azi, celebrul Dănut Groza (primarul din Sânnicolau Mare care „l-a lansat” pe Traian Băsescu în cursa pentru prezidentialele din 2009), a ridicat stacheta.

E fără cuvinte: „Sunteţi cea mai frumoasă doamnă care ocupă funcţia de ministru din 1990 încoace. Le-am spus oamenilor că, în realitate, sunteţi mult mai frumoasă decât la televizor. Într-un clasament făcut de noi, primarii, sunteţi pe locul întâi între miniştrii care îşi ţin promisiunile. O să rămâneţi în istoria oraşului nostru, pentru că ne-aţi sprijinit şi aţi venit aici, la noi, şi ne-aţi ajutat să obţinem această finanţare.” Mai multe, în articolul EVZ al Georgetei Petrovici.

Vă rog, nu fiti cârcotasi! Finantarea cu pricina n-are nicio legătură, nicio legătură cu limbile (ups, trebuie să schimb cuvântul ăsta!) lui Groza, cele de anul trecut si cele din acest an.

NOTĂ. Fotografie făcută la Sânnicolau Mare azi, cu ocazia istoricei vizite a Elenei Udrea, care a primit, cu acest prilej, titlul de cetătean de onoare al localitătii. FOTO: Adi Pîclisan, Evz
P.S. Click pe foto pentru imagine mărită!

4 comentarii:

  1. Udrea a demonstrat in mai multe randuri ca poate fi eleganta si plina de umor in declaratiile pe care le ofera presei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Andreea Marin li se parea unora frumoasa; poza asta si alte instantanee,l-ar putea convinge si pe Presedinte ca trebuie scos pe piata un alt model...

    Cu ochelarii pe nas,
    Daurel

    RăspundețiȘtergere
  3. Daurel: Că doar mai e putin pana la alegeri ;)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters