Pagini

joi, 1 octombrie 2009

Guvernul de 5 bani

Demisia ministrilor PSD ne-a costat, la prima strigare, cinci bani. Mai precis, 5,14 bani. Banca Natională a anuntat o depreciere de 1,22% după anuntul ex-vicepremierului Dan Nica.
Fireste, costul va fi mai mare, inclusiv atunci când vom lua asta la bani mărunti. Sunt curios cât va injecta Mugur Isărescu în curs, ca să evite o prăbusire vertiginoasă. Dar eu nu mă pricep la finante.
Însă mi-am plătit ratele azi-dimineată, la cursul ăla mai ieftin cu 5 bani!

UPDATE.
Sunt oameni care au pierdut bani astăzi. Iar celor care le vor spune că trebuia să se gândească, să prevadă că asa se va întâmpla, le spun: vina nu e a celor care au actiuni la bursă, multe sau putine. Vina e a celor care au provocat criza, din nimic.

8 comentarii:

  1. Depinde ce vize avem pe pasaport...S-o fi deschis bursa din Patagonia? Pentru Congo nu mai sunt locuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Daurel: Congo e plin. Patagonia nu-i destul de departe.

    Serios vorbind, n-o să plece toată lumea. Aceia mai nedescurcăreti dintre noi vom rămâne aici. Deci?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pica leul acum. BNR-ul are 28 mld de Euro in rezerva, o suma colosala, aberanta, cum vrei tu sa ii spui.

    Pana la alegeri nu trece de 4.3. Dupa aceea va urma o corectie, mai mica sau mai mare, asa cum se va intelege BNR-ul cu noul guvern si cu FMI. As merge pe o marja intre 4.3 si 4.8 pentru Ianuarie 2010.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa furi cu dreapta, si sa maninci cu stinga? Apai, aiasta nu se poate domnilor! Trebuia sa stie si d-nul Mircea Geoana asta...Acum ca s-a spart balonul de vis a d-lui Basescu, parca am o bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai uşor e să conduci în haos. Prietenii(cei care au provocat criza) ştiu de ce! Oricum, împricinatul, că nu cred că sunt mai mulţi, se descurcă de minune în braunian. Sunt curios ce va scoate pe piaţă zilele astea...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ionut: Chiar dacă „îsi va reveni”, asta tot cu cheltuială se va face. Ban public, vreau să spun. Folosul nu e al nostru, dar decontul ne priveste.

    RăspundețiȘtergere
  7. @heramariana: Bun veni pe aici! Geoană stia foarte bine. Stiau cu totii, de la început, o stiam si noi. E o sarada de prost gust, costisitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Marius Ola: În orice caz, i se pregăteste ceva si lui Sorin Oprescu. Nici nu-i greu de căutat.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters