Pagini

miercuri, 14 octombrie 2009

Băsescu va prinde turul 2

Traian Băsescu a ales varianta cea mai proastă pentru el si, îndrăznesc să spun o vorbă mare, pentru tară.
Avea două căi: să joace cartea presedintelui responsabil, al tuturor, sau să o joace pe aceea a presedintelui-artag, mare doritor de crize. Am spus că dilema asta va trebui s-o rezolve rapid.
A ales cum e mai prost pentru el. Eu asa cred, că si-a dat cu stângu-n dreptul. Ca niciodată, această criză l-a prins pe picior gresit, a gestionat-o prost si asta îl va scoate din cursa pentru un nou mandat. În plus, a aruncat si chestia aia cu incapacitatea de plată. Păcat, regret acest esec, regret sincer. Mai ales gândindu-mă la cel care am fost în urmă cu cinci ani, când mă bucuram pentru victoria portocalie.
Din inertie, Traian Băsescu va intra în turul al doilea, dar cele 37 de procente CURS, sunt mai degrabă către cele 31 CCSB.
De acum, eu nu cred că Traian Băsescu mai are sanse să câstige alegerile. E incredibil cât de mult a ezitat. Nu lor le-a acordat un termen de-o noapte, ci siesi.
E un semn de slăciune, iar în junglă mirosul de slăbiciune se simte. Băsescu piere pe mâna lui. Mâna aceea înclestată pe litera Constitutiei, interpretată botos.

5 comentarii:

  1. Acum il trage in jos partidul. Deja, el este dator partidului pe care l-a obligat sa sustina tot felul de capricii ale unor muieri ...Altfel, are varsta mea si tot doua fete ambitioase...Eu sunt mai linistit fiindca am si doi nepoti...

    RăspundețiȘtergere
  2. "Păcat, regret acest esec,"
    Care esec ? Cel de mai jos ?

    "regret sincer."
    Oare ?!

    "De acum, eu nu cred că Traian Băsescu mai are sanse să câstige alegerile"
    Vedem in Decembrie ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. @daurel: „Eu sunt mai linistit fiindca am si doi nepoti...”
    Ai surprins aici esenta, cred eu. Ai spus ce e important. Aici e viata, în ceea ce spui tu. Restul sunt fleacuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. @_Vali: Regret că s-a ajuns aici. Că Băsescu n-a fost capabil, că a esuat. Mă refer la esuarea „proiectului” pentru care l-am votat în urmă cu cinci ani. Acum, sunt multumit ca îi esuează noul plan.
    Nu mă simt ca pe vremea lui Ceausescu, nici ca pe vremea lui Iliescu. Nu există comparatie. Ne aflăm la un nivel superior.

    RăspundețiȘtergere
  5. "De acum, eu nu cred că Traian Băsescu mai are sanse să câstige alegerile"

    Nimeni nu-i profet in tara lui ;-)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters