Pagini

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Top trenuri întârziate la Gara de Nord

Vedere din București. Șase ore, întârzierea unui tren de la Craiova. Foto: Calin Hera 
Forfotā, însā mai putina decât te-ai astepta, în Gara de Nord, sâmbãtã, 7  ianuarie. Douã echipe TV, Antena 3 si TVR, oameni înghetati si intarzieri ale trenurilor. Softrans dinspre Craiova afiseaza o intarziere de 100 de minute, apoi dispare pur si simplu de pe tabel. La informatii aflam doar ca a fost anulat. Mu stiuxe s-a is ntamplat cu el. Poate nici nu a plecat, poate s-a oprit pe drum.




Oamenii sunt relaxati, se repliaza. Cele mai mari întârzieri le au trenurile ce vin din sud, dinspre Craiova. Trenul IR 1592, care trebuia sa ajunga in Bucuresti la 6:28, are o intarziere de 360 minute (sase ore!). Teribil! Alte intarzieri mari sunt la trenurile dinspre Constanta. Bibe cã a fost deblocat judetul,  zic.
Vedere din Bucuresti. Oameni privind năuc tabelul cu întârzierile din Gara de Nord. Foto: Calin Hera

Gara de Nord e asa cum o stiti. Nu are fata de gara centrala europeana. Parca a fost si mai bine. Noroccu KFC, Subway, McDonald's, Spring time. În tren, aceiasi cersetori, unii târându-se pe jos, altii cu iconite.

UPDATE la postarea de dimineață. Aceiași taximetriști țepari, cu mutre de killeri, care nu te duc decât unde vor ei și la ce tarif au ei chef.

2 comentarii:

  1. a se vedea trenul 1695 plecat din Bucuresti in 07.01.2017, ora 21.25 cu intarziere de 302 minute in Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti vizualiza întârzierile enorme ale trenurilor pe ruta Bucuresti-Timisoara (in special in zona Caracal-Craiova-Balota) accesand aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren, introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren/alte detalii. Obtineţi informaţii despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în fiecare gară şi timpul de sosire); a se vedea trenul 1695 din 07.01.2017

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters