Pagini

joi, 28 ianuarie 2016

Miau-miorlau (P)

Pe vremea  mea, pisicile erau mulțumite atunci când primeau într-o cutie de conserve de carne golită de mult lapte (pentru care stăteai la coadă din capul nopții, la „lăptăria” improvizată de la colțul străzii), în care înmuiai niște bucăți de franzelă. Păreau mulțumite. Se lingeau pe mustăți, după ce lingeau așa-zisul blid, își luceau blana cu limba, îndelung, apoi se așezau comod și torceau. Eventual, îți serveau mai înainte o privire despre care îți imaginai că e recunoscătoare și scoteau vreun mieunat. Cam asta era cu psicile răsfățate de pe vremea lui Ceaușescu. Acum, în România s-a dezvoltat o adevărată industrie gata să le răsfețe pe micuțele (și parșivele) feline, care încă știu să-ți înmoaie inima, cum făceai tu odinioară cu bucățile de pâine din porția de lapte. Azi poți să cumperi inclusiv online mancare de pisici, de exemplu de la Petdirect.ro.


Hrană uscată pentru pisici
Azi există hrană uscată, conserve mustind de de sosuri, mâncare de toate felurile, culorile, texturile, prețurile, doar-doar recompensezi cumva ceea ce îți oferă Răsfățatele Miorlau. Care au magazine proprii, din ce în ce mai spațioase. În curând vom merge nu la pet-shop, nu la supermarket cu mâncare pentru pisici; vom merge la Pisi-mall, nu-i așa?

Ceea ce spune ceva atât despre noi cât și despre ele, miorlăitele. Ce spune? Să răspundă fiecare. Mie îmi spune în orice caz că am ieșit din rutina job-bere-somn și ne facem timp și de altceva. De pildă de pisici. Dă-i încolo de bani! Până la urmă, de ce să mergi la birou dacă nu pentru a câștiga o leafă cu care să îți permiți să cumperi de la pet shop mâncare pentru pisici?

Nu sunt ironic. Cunosc importanța pe care trebuie să o aibă recompensele pentru pisici ascultătoarePână la urmă, PetDirect.ro asta și face, livrează fericire animăluțelor de companie. Hrană uscată pentru pisici (și nu numai). Cu promoții și tot tacâmul. Saci conținând între 400g (mai puțin de 8 lei bucata) și 15 kg (în jur de 338 lei bucata). 

Partea haioasă e că a te ocupa de Miau-Miorlau înseamnă mai mult decât să-i dai mâncare (hrană uscată sau șoricei), recompense în fel și chip, ci și să știi de exemplu, de ce răcesc pisicile (chiar dacă au nouă vieți). E că e?

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters