Pagini

marți, 26 ianuarie 2016

E cineva care nu arhivează electronic documentele? (P)

OnBase, serviciu Matricia
Vine în viața fiecăruia un moment, cândva, nu știi când te lovește nevoia, în care simți că trebuie, te arde, te scormonește, te încearcă grija arhivării electronice a documentelor. Este momentul acela în care (pe ecran apare litera P, în colțul din dreapta jos, într-un cerculeț perfect rotund) soluția poate fi  serviciul Matricia pentru arhivarea electronică a documentelor. De ce? De ce nu? Acest articol încearcă să dea câteva răspunsuri la întrebarea „de ce da?”.


Potrivit celor de la Matricia, „una dintre cele mai flexibile și mai cuprinzătoare produse de Enterprise Document Management de pe piață” este On Base.

Permite stocarea de fișiere elecrtonice „în orice rețea de partajare de fișiere, de la simple servere de fișiere Windows sau Linux până la dispozitive de stocare, arhivarea electronică și stocarea informațiilor importante într-un singur loc oferind control complet asupra acestora”, mai arată sursa citată.

Promisiunea furnizorului de OnBase este aceea că arhitectura bazei de date este concepută astfel încât datele să nu se piardă niciodată. În plus, „managementul de documente cu OnBase va permite sa aveti un numar nelimitat de exemplare on-line active pentru fiecare fisier stocat in sistem. In cazul in care aveti orice eroare hardware sau de retea care intrerupe accesul la serverele de fisiere principale, OnBase va relua instantaneu copiile secundare pentru a se asigura ca nu aveti nici o perioada de nefunctionare”.

Există, desigur, și alte soluțiI privind managementul relațiilor cu clienții sau crm, fiindcă, știe toată lumea – se pare -, entru a fi mai eficiente, echipele de vanzari au nevoie de instrumente familiare, intuitive si usor de adoptat. „Inchipuiti-va procesul de vanzare cu Microsoft Dynamics CRM”, spun cei de la Matricia, și oferă chiar și un material video, pentru a fi mai convingători.


Ceea ce le doresc și eu.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters