Pagini

luni, 13 decembrie 2010

O curvă de joasă spetă (politica)

Nu e greu să-ti imaginezi că Eugen Bejinariu a plecat la emisiunea de la Realitatea TV cu o lectie (să sustină principialitatea absentei PSD de la consultările convocate de Traian Băsescu la Cotroceni), iar pe drum va fi primit vreun sms ca să sustină alta (că e bine că PSD merge la consultările cu pricina). Vorba titlului.



P.S. Cred că Ponta pierde la faza asta,dar nu stiu dacă e cineva care câstigă numaidecât (nici Băsescu, nici Crin Antonescu). Si cred că nici Crin Antonescu nu are de câstigat din alăturarea cu Dan Voiculescu. Nu văd nicio explicatie care să-i facă pe votantii liberali să înghită chestia asta.

UPDATE. Păstrez aceste aprecieri si după explicatiile oferite de Victor Ponta după întâlnirea de la Cotroceni si, presupun, voi rămâne pe aceeasi pozitie si după ce voi citi pe blogul lui Ponta* o pozitie încă si mai nuantată.

* Personal, îi înteleg mândria de tată.

4 comentarii:

  1. Ca bine zici nici eu nu vad ce castig va avea pnl-ul cu apropierea fata de voiculescu si pc. In afara accesului la "media" binenteles. De "inghitzit" nu e "inghitzibil".

    RăspundețiȘtergere
  2. Shadow, e o discutie llungă asta despre media (ce mai înseamnă acces, ce mai înseamnă credibilitate samd).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unul nu am nici o problemă cu mergerea PSD la Cotroceni. Problema mea este că astfel de întâlniri sunt fără rezultate concrete.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bibliotecarule, problema pe care am enuntat-o eu aici era aceea a virării în ultima clipă, care-i pune pe politicieni în situatia de a spune cu aceeasi seninătate că galbenul e ba alb, ba negru.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters