Pagini

vineri, 14 mai 2010

Guvernul Boc lucrează

Spunea cineva că Emil Boc & Co. stau degeaba în aceste zile complicate? Ei bine, dacă cineva spunea asta, se însela. Guvernul Boc lucrează si o face cu mult sârg! Monitorul Oficial a publicat astăzi o Hotărâre de Guvern privind desemnarea Zilei de 11 ianuarie drept Zi a Artei Fotografice în România.E că e mai bine asa?

HG e semnată de premierul Emil Boc si contrasemnată de vicepremierul Marko Bela si de ministrul Kelemen Hunor, initiator al documentului. Pam-pam!

6 comentarii:

  1. O fi 11 ianuarie ziua vreunuia dintre ei sau, inainte de a se apuca de politica au fost fiotografi!
    Mai degraba, cred ca, nu au ce face, nu au voie sa vorbeasca, sa spuna ceva fara a primi textul de la presedinte si-atunci trebuie sa-si umple timpul cu ceva.
    Poate ca sunt printre ultimile hotarari ce apar in Monitorul Oficial sub semnatura lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimati concetateni, guvernul Bo... pardon Basescu va propune prin intermediul Radio Erevan programul de iesire din criza, MAREA BELEALA. El este mic si vioi ca slugulita de la Palatul Victoria Capitalismului (da` nu in Romania). Asadar, tam taram taram:
    1. Boc ramane prim ministru;
    2. Boc ramane prim ministru;
    3. Vladescu de la Finante va fi inlocuit de Bercea Mondialu` apropiat al Nasului de la Cotroceni. Sub amenintarea sabiei lui Bercea Mondialu` (MBA in coordonarea si administrarea retelelor de cersetori si prostituate precum si in recuperari debite) evaziunea fiscala nu numai ca va disparea, dar anumiti domni de afaceri (Stie ei care!) vor cotiza peste.
    4. Cele 14 miliarde de catraliarde de servicii secrete romanesti vor fi mobilizate impotriva agenturilor straine din Coreea de Nord care vor sa ne fure maidanezii. Trebuie paziti bine. Poate-i mancam noi. Ei vor supraveghea cu atentie si grupurile de pensionari mai mari de doua persoane. S-a observat ca anunturile televizate de genul N-ati mai murit ba? pot provoca atacuri impotriva presedentiei cu bastoane, carje sau cupoane de pensie.
    5. Mancatorii de seminte nu vor mai avea bani de seminte. Mancatorii de seminte si sinecuri de prin institutii sa stea linistiti. Ramane valabila aia de la punctul 4 cu rapunerea pensionarilor in lupta dreapta cu intretinerea si costul medicamentelor.
    6. Bugetarii scoliti, performanti si cu salarii mai mici de 1000 RON vor fi urgent disponibilizati. Sunt un adevarat pericol pentru mancatorii de seminte de la punctul 5, alineatul 2.
    7. Daca n-am arestat-o pe Matusa Tamara nu-l intrebam nici pe Unchiu` Videanu de ce e asa de sarac (jura pe cravata lui de pionier ca n-are mai mult de 1 milion euro avere).
    8. Medicii si profesorii - La munca baa, nu la cersit de la stat! Da` ce, v-am pus noi sa va pierdeti vremea prin facultati?
    9. 400 de minute libere in orice retea de canalizare, un cd cu mp3 uri - Manele de Top vol. tanspe si multa muzica populara la posturile de radio si tv nationale.
    10. La punctul asta trebuia sa scriem niste smenuri de propaganda d`alea cu reforma statului, modernizarea Romaniei...alea alea, stiti voi, da` i-am disponibilizat pe aia de la punctul 6 si noi nu stie sa scrie d`astea.
    11. Va asiguram ca, acum, cand se apropie funia de par si mirosim un esec rasunator la viitoarele alegeri, vom fura mai pe ruptelea. Ete asa de`ai dreacu` sa nu mai ramana nimic si pentru Matusa Tamara si debilu` ala mic de nepotu-sau Ponta cand s-or aseza iar la masa. Deci rezolvam si intentiile de coruptie de dupa 2012. Nu va mai fi nimic de furat.
    12. Programul asta este dedicat pentru toti baietii de valoare care este si care nu stie altceva sa face decat dragoste cu bugetul national. Hai dirli, dirli, da, marcati banutu-n coa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Măcar de-ar fi decretat o zi a cinematografiei româneşti. Şi nişte bani pentru producţiile autohtone. Că numai noi nu vedem ce minuni văd alţii...http://teaca.wordpress.com/2010/05/16/sf-via-cannes/

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adrian: Hunor explica pe undeva ce e cu ziua asta. În fine, e foarte bine să avem Zi a Fotografiei, a Cinematografiei si chiar a Trufiei. Dar parcă nu despre asta era vorba in aceste zile, fir-ar.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adrian Teaca: Cum ziceam, dacă e rost de voturi, facem si zi a Cârliontului, np

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters