Pagini

luni, 17 mai 2010

Elena Udrea, Providentiala

Politic vorbind, e clar că guvernul Boc, în special actualul premier, e unul de sacrificiu. Emil Boc va capta toate bubele. As putea fac gluma răsuflată cu oul spart în cap de taică-său, dar n-are rost.

Ideea e că totul e politică. Nu preocupare pentru soarta bietei tărisoare, ci doar problema mai importantă a supravietuirii politice.

Deja, oamenii lui Băsescu cârtesc de o bună bucată de vreme. Tot mai mult, ot mai răspicat. Semnalele lui Sebastian Lăzăroiu sunt tot mai străvezii.

E interesant cum se pregătește eșalonul al doilea al PDL, viitorul curat si uscat al partidului prezidential. Devin tot mai vocali criticii lui Boc, cel care va acumula toată imaginea negativă a partidului minune, pentru a-i lăsa mai curați pe ceilalți. În acest context, sunt curios cine din grupul Berceanu-Blaga-Videanu-Udrea se va salva și cum.

As paria pe Elena Udrea. Apropo, tocmai am aflat că ministresa a primit Inspectoratul de stat pentru constructii.

Priviti economie: Ministerul Dezvoltarii „nu dispune de structuri proprii in teritoriu pentru asigurarea activitatii de monitorizare, control si evaluare, precum si de diseminare si culegere cu celeritate a datelor si informatiilor din piata constructiilor... (prin acest act), s-au economisit bani care ar fi trebuit cheltuiti pentru crearea unei structuri proprii cu atributii de monitorizare, control si evaluare a activitatilor la nivelul ministerului dezvoltării, in conditiile unei recesiuni severe care pune in pericol stabilitatea economica a Romaniei".

Deci, Elena Udera e noua Providentială.

2 comentarii:

  1. Eu zic ca nu si-ar permite s-a scoata pe Udrea la inaintare. De ce: vechile afaceri ale familiei Cocos si chiar stilul de viata luxos al Elenei Udrea n-ar da bine, mai ales pe praful asta. Ar fi mai bun un alt Boc...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Calin: Udrea e pentru prezidentiale?

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters