Pagini

miercuri, 26 mai 2010

Cum m-a păcălit Elena Udrea

M-a impresionat cam mult, se vede treaba, activitatea din ultima vreme a Elenei Udrea si aparitiile ei publice devastatoare (înteleg că diseară va fi la Nasul). Am apreciat inclusiv vestimentatia distinsei. Am o interpretare pe care am exprimat-o cât am putut de concis în tableta TV* de mâine.

M-am înselat nitel când am privit cadrele strânse. În captura de mai sus observ că rochia e cam rochită (oare unde se uită Răzvan Dumitrescu?) si tocurile cam lungi. As fi ipocrit dacă as spune că imaginea e dezagreabilă. Dar nu mai e chiar atât de sobră, totusi. Părerea mea.




*Noua Elena Udrea
 
Cea mai aşteptată apariţie teve a sezonului le-a adus telespectatori un gust bizar. 
Cei cărora le era dor de teribilul roz al doamnei Elena Udrea, căci despre ea este vorba, vor fi fost dezamăgiţi: a apărut foarte discret fardată, înveşmântată într-un negru spălăcit (până şi nasturii erau îmbrăcaţi în pânză de culoarea sacoului, nu sclipeau deloc!) şi cu abia ascunse cearcăne. 
Alţii se vor fi bucurat, desigur, că femeia fatală a politicii româ­nesti a devenit femeia de serviciu public aprigă şi cam prezidentiabila. 
Jos pălăria în faţa consilierilor de imagine ai Elenei Udrea care, de la bileţelul roz încoace (ca să nu ne referim la perioada Cotroceni), au purtat-o ba desculţă prin Deltă, ba încălţată pe la târguri, ca s-o arate acum gata să cureţe societatea de toate relele!

4 comentarii:

  1. Sa vedem cum va aparea diseara, daca e la Nasu'.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici n-as exagera, e pana la urma o femeie de 30 si ceva de ani, cu o aparitie fizica macar rezonabila. O rochie deasupra genunchilor si tocuri la pantofi nu reprezinta ceva iesit din comun.

    Nu sunt nici pe departe un specialist in vestimentatie, dar asa din ochi, as zice ca a depasit un pic, nu mult, doar un pic, standardul "business". :)

    Chestie de inteles avand in vedere precedentele vestimentare din urma cu ceva ani. Pentru o femeie careia II PLACE sa se imbrace in roz, cu decolteuri cat se poate de adanci si fuste cat se poate de scurte, probabil ca este un efort serios sa se limiteze la ceva atat de benign. A ciupit si ea, macar un pic, asa. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ionut: Păi, eu chiar am apreciat-o aici - mă rog, fără să-mi opresc răutăcismele, ca să mă exprim asa.

    Ca observator neutru al fenomenului, apreciez ca aparitiile ei sunt mult mai decente, vestimentar, decât asa cum ne-a obisnuit de vreo cinci ani incoace.

    E, poate, si ăsta un semn de prezidentiabilitate. Dar să nu anticipez.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters