Pagini

miercuri, 24 martie 2010

Cronica unei îmbolnăviri anuntate

Telenovela „Voicu”, transmisă în direct de Realitatea TV şi Antena 3, a prezentat ieri episodul „Cum să-ţi pregăteşti eliberarea pe caz de boală”.

Deja avem suspiciuni. Nu mai vorbim despre un om căruia chiar ar fi putut să i se facă rău, din cauza emoţiilor. Pentru că au dreptul la emoţii şi mafioţii şcoliţi şi cei neşcoliţi. Au dreptul să li se facă rău, au dreptul la asistenţă medicală şi cei mai mari corupţi şi cei mai mari papagali. A ţi se face rău e omenesc. A ţi se face rău la momentul oportun, e chiar util.

Iar a sta cu ochii lipiţi de televizor (îl arestează* sau nu? mai apare o stenogramă citită pe roluri sau nu? cine mai pică?) e dreptul purtătorului de telecomandă, bucuros că Traian Băsescu mai răpune o dată balaurul şi, în plus, a scăpat de filmul prost cu grevele.

Ceea ce e convenabil pentru aproape toată lumea.


*Se pare că îl vor aresta în cursul acestei nopti. Noaptea se fac arestările, nu-i asa? Nu spuneti „ei si?”. Nu spuneti că are o mutră care si-o merită si nici nu râdeti la imaginile cu Voicu în halat alb, ca la macelărie. Gânditi-vă că acest fel de arestări de noapte sunt dintr-un film prost.
În rest, rămâne cum am stabilit: dacă acest caz va merge, frumos, spre finalizare, cu condamnări samd, atunci, jos pălăria! Dacă însă va fi un nou caltabos/spionaj/tamara/samd, atunci înseamnă că iar am pus botu', ca prostii. De parcă am fi un lan de floarea soarelui căruia i se arată unde să se uite si unde nu.

NOTĂ. Aici e tableta din Evz.

4 comentarii:

  1. Tare mi-e teama ca boala aia il va tine departe de puscarie. Doar avem atatea exemple de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Geocer: Of, sireacul...
    Da, cred că „reteaua” va încerca să-l tină departe. Până la urmă, cine mai are interesul să-l pună cu botul pe labe? Show-ul s-a desfăsurat deja. Acum trebuie conservat ce trebuie conservat, inlocuit ce trebuie inlocuit.
    Prea multă scenarită?

    RăspundețiȘtergere
  3. frateee, da' stiu ca'l urasti tare pe dictachior !

    aproape la fel de tare ca badea...

    spun asta pentru c'am intrat, cred, de citeva ori pe la tine si intilnesc cam aceiasi placa.

    tu esti bad cop din "oficiosu" ?

    ai o serie de clisee redundante p'acolo.

    aproape ca'mi vine sa te'ntreb, cum il intreaba unu' pe doc, tu chiar iei bani pentru astea (in sensu' ca nu meritau platite nu ca ar fi platit pentru a scrie intr'un anume fel !)?

    ca doar esti la mogulu' "bun"

    RăspundețiȘtergere
  4. @niku elektriku: În realitate plătesc eu să mi se publice aberaţiile.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters