Pagini

duminică, 10 mai 2009

Bani pentru EBA

Mă fascinează campania electorală a fiicei lui Traian Băsescu, o voi urmări, cred că va ceva de manual. Nu m-am hotărât încă ce fel de manual.
Deocamdată, îmi place travaliul. A fost la mare, a fost în Valea Jiului, s-a întors la mare. E drept, n-au fost conferinte de mare importanta europeană la mijloc, ci doar serbări câmpenesti. Dar, la naiba, cui îi pasă?

A, a făcut drumurile astea împreună cu prietenele ei cele mai bune, Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi. Fiecare dintre ele cocotate deasupra câte unui minister (Turism, respectiv Tineret si Sport) care poate organiza oricând actiuni care ar viza electoratul tintă al tinerei si fermecătoarei EBA.

Câteva citate cu miez, asa cum au fost ele consemnate de agentiile de presă?

Diferenţa între mine şi partide e că eu nu sunt o listă. Eu trebuie să vin printre oameni pentru că numai aşa pot să devin vizibilă. Nu am alocaţi aceiaşi timpi de antenă ca şi partidele. Ca independent nu am resursele financiare necesare, nici maşinăria aceasta de partid care să-mi organizeze evenimente. Vin în mijlocul oamenilor să stau de vorbă cu ei” (la Valul lui Traian)

Îmi voi face campanie cu ajutorul prietenilor şi de aceea mă aflu la Petroşani... Campania mea se va baza numai pe tineri, staff-ul meu de campanie fiind format din tineri. Materialele promoţionale sunt şi ele limitate. Din banii pe care îi am, am făcut câteva tricouri şi şepci inscripţionate cu sloganul «EBA, ia atitudine!». Un slogan simplu, care mă reprezintă, fiindcă eu am luat atitudine şi când am decis să mă desprind pentru această campanie din rândurile PDL” (Petrosani)

Asadar, revine obsedant tema finantării campaniei electorale. Ar putea să devină un bumerang.

UPDATE. Via Călin Cosmaciuc, am ajuns la declaratia aia cu scaunul electric despre care auzisem, dar n-o văzusem:

Draga de ea, EBA e ca apa de izvor, cristalină!

4 comentarii:

  1. Nu voi comenta despre EBA...V-am gasit la Satmareanca, iar acum la d-na Savin si am reusit sa ajung aici. Va citesc, citeam in EVZ, dar mai nou ma irita cei doi de la ICR si ...Cartarescu; Ultimul n-are simtul stirii ziaristice, iar ca analist economic(!) sau politic e banal.Sa nu va luati chipul acestei lumi, adica dupa unul ca Mircea Badea. Sa aveti bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. daurel, iti multumesc pentru vizită si pentru gandul bun. Mircea Cărtărescu este un scriitor foarte bun si un om onest.

    Eu cred că punem prea mult pret pe politic.

    Cat despre Mircea Badea... Faptul că face rating la TV si în blogosferă spune multe nu atât despre el cât despre noi, un „noi” generic. Da, nu-mi place ce spune.

    RăspundețiȘtergere
  3. eba in bulgara inseamna "fut" si chiar nu glumesc...e incredibil brandul pe limba vecinilor nostri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot retracta, am scris mai demult pe postul meu...Dl Cartarescu ii dezamageste pe amatorii de literatura, arta, metafore, licente poetice...A se vedea dl Dinescu, care face arta in ...retete culinare! Pareri, fara suparari.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters