Pagini

joi, 21 mai 2009

Amendă pentru ne-informare corectă.

CNA a dat o amendă (zdravănă sau nu, nu-i treaba mea să apreciez asta!) pentru ne-informare corectă. De vină e, se zice prin argumentaţia CNA, Stelian Tănase, care nu l-a întrebat pe Mircea Dinescu de unde ştie. De unde ştie ce? Ei, ce. Povestea aia cu schimbarea lui Emil Boc, în trei-patrui săptămâni, cu Daniel Daianu (ca mare bombă de strategie politică basesciana).
OK, ideea era de o enormitate vizibilă de pe Lună. Poate a fost inventată atunci, pe loc, de Mircea Dinescu. Poate a vrut cineva să râdă de el. Treaba lor.
Dar de aici şi până la a amendă televiziunea care a găzduit show-ul mi se pare că distanţa e ca până pe Marte. Si mă face să nu mă simt prea confortabil, eu, apărătorul libertătii de a spune enormităti fără riscul de a ajunge la cremenal.

6 comentarii:

  1. Mare magarie. Si pe-aia care tot dezgroapa la morti nu-i amendeaza nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  2. :). La noi CCA-ul(echivalentul CNA-ului), are în frunte un agramat care joacă așa cum cântă Voronin. La voi, se dau amenzi în stânga și-n dreapta, mai ales de când nu mai e regretatul Ralu Filip. Cred și eu că motivul amenzii pe care a luat-o Realitatea este cel puțin hilar. Dacă am avea și noi asemenea CCA, atunci cu siguranță multe posturi de televiziune și radio ar da faliment în maxim o săptămână de la atâtea amenzi. Dar astea de la noi chiar ar merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. În general, sunt împotriva oricărei forme de politie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alexandru: Amenzile astea nu rezolva nimic...

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters