Pagini

joi, 17 martie 2011

Credibilitatea unei televiziuni de stiri

Am destui amici la Realitatea TV, sunt acolo oameni la care tin mult. Si de aceea, mă întristează că acest post îsi face credibilitatea praf. Eu cred că e vorba, cel putin, de o greseală de strategie. Esti mult mai influent dacă te mentii echidistant. Când ai devenit previzibil, când te-ai colorat, când tabloidizezi, e posibil să-ti cresti cota, pentru o vreme, dar deja începi să pierzi partida.

Eu cred că Traian Băsescu câstigă enorm: i-a râcâit pe „moguli”, i-a tocat la cap, până când acestia si-au zis că, dacă tot e impresia asta (dar încă nu era, decât în mintile celor din Oastea lui Băsescu), atunci asa să-i rămână numele!

Chiar dacă sunt cresteri de rating la RTV si A3, aceste canale nu vor conta mai mult (electoral vorbid, dacă asta e miza) decât dacă ar fi încercat să păstreze echilibrul si să se comporte profesionist. Încet-încet e ca la predică: nu câstigi noi adepti dar ti-i controlezi mai mult pe cei deja câstigati.

Am scris si o tabletă TV, pornind de la suta de mii de euro dată de dragul mesajului „Boc trebuie să pice” (cu care sunt de acord, dar asta e altă poveste).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters