Pagini

luni, 13 martie 2017

Cazul ICR. PNL intră în joc

Radu Carp, propunerea PNL pentru șefia ICR
Mă întrebam zilele trecute ce-o să fie ICR? Încă nu am răspuns la aceată întrebare, dar se știe azi că liberalii își asumă două propuneri: Radu Carp - președinte și Irina Cornișteanu - vicepreședinte.

Radu Carp, fost director al Institutului Diplomatic și director al Școlii Doctorale de Științe Politice din cadrul Universității București, este un liberal activ (secretar general al PNL). Irina Cornișteanu conduce ICR Viena.

„Aceasta este varianta pe care PNL o pune pe masa coalitiei de guvernare, care din informatiile noastre intentioneaza sa politizeze aceasta institutie importanta” (Raluca Turcan, președinte interimar PNL)


Nu știm încă ce șanse vor avea cei doi, dar salut intrarea în joc a PNL (chiar dacă, aparent, e o luptă fără șanse, în condițiile în care jocurile par făcute astfel încât ICR să intre pentru următorul mandat pe mâna PSD-ALDE-UDMR, cu Georgică Severin în frunte). Problema liberalilor, a actualei Opoziții, nu este aceea că n-are șanse, ci că nu luptă, se predă fără să se bată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters