Pagini

marți, 5 iulie 2016

G-Provocarea de marți pentru ziua de miercuri

Rochia galbenă de mireasă, defilând prin parcul IOR. Foto: Calin Hera
Iaca, azi e marți, mâine-i miercuri, iar prietenii MfC știu ce vreau să spun: a venit momentul Provocării pentru Miercurea fără cuvinte.

Dar mai întâi trebuie să vă spun că am introdus un nou element în joc: provocarea săptămânală va fi făcută de unul dintre voi, prietenii MfC. Astăzi e rândul Mihaelei Pojogu, care s-a gândit un pic și, după ce ne-a invitat, cum numai ea știe să o facă, la o evadare din oraș, a rostit: GALBEN. 

Vă invit la galbenLa F a fost fericire. :) Fara cuvinte” (Mihaela Pojogu).

Așadar, vă rog să aduceți în tabelul Miercurii fără cuvinte linkul către o postare a voastră în care să arătați/sugerați „vorbiți” despre GALBEN FĂRĂ CUVINTE. Orice. Fără text, eventual doar cu explicații foto, așa cum se cuvine de Miercurea fără cuvinte.

Cum arată GALBENUL pentru voi? Pentru Wikipedia, 

Galben se referă la orice nuanță care are o lungime de undă între 565 și 590 de nanometri. Este una dintre culorile primare.

 Eu cred că noi putem mai mult :) Ridicați mănușa? 

Miercurea fără Cuvinte este un eveniment săptămânal inițiat de Carmen și continuat de mine, împreună cu prietenii acestei adevărate sărbători a blogosferei. Participanții trebuie să posteze pe blogul lor o fotografie sau un grupaj de fotografii, eventual ca răspuns la provocarea săptămânală pe care o face organizatorul marțea sau în primul minut al fiecărei zile de miercuri, și să aduceți linkul postării în tabelul special.

Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendship. Have fun!

NOTĂ IMPORTANTĂ. Așa cum precizam data trecută și așa după cum v-ați dat seama deja, începând din această săptămână, voi faceți provocarea. Eu doar oficializez, găzduiesc și aleg cine are această responsabilitate. Principala regulă va fi aceea ca nimănui să nu-i vină rândul de două ori într-o lună. Mă rog, mai sunt încă două reguli, dar pe astea le discut în particular cu Aleasa/Alesul, ca să fie un pic suspans :)


8 comentarii:

  1. O culoare... interesanta... si contradictorie in simboluri.
    Galben ca aurul, galben ca semnele de avertizare, galben ca frunzisul toamna. Galben e frumusete, dar simbolizeaza si invidia.
    Fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. O provocare galbenă? Minunată! Galbenul este o culoare atât de...solară, încât avem ce alege pentru această săptămână. O seară frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Provocarea făcută de Mihaela e foarte-foarte ofertantă.

      Ștergere
  3. M-am gandit nitel, chiar daca galbenul te duce poate cu gandul mai intai la toamna, avem galben in jurul nostru indiferent de sezon.
    Pe maine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până și pe-al nostru steag, pe care e scris „unire”, avem galben :)

      Ștergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters