Pagini

joi, 17 decembrie 2015

Peștișorul de aur și fondurile europene nerambursabile (P)

Accesare Finantari-Chronax
O parte din echipa Chronax
Dacă un român de afaceri ar prinde, mergând pe stradă, peștișorul de aur, și ar trebui să spună care îi sunt cele trei dorințe, i-ar cere cu siguranță acces rapid la fonduri europene nerambursabile, această năzuință supremă, acest țel de veacuri a poporului român.  

Vrei fonduri europene nerambursabile?, ar întreba peștișorul de aur. Na, fonduri europene nerambursabile! Să te văd cine îți face contabilitatea, cine are grijă de fiecare pas, să nu te trezești pe urmă că rambursezi cu vârf și îndesat ceea ce era de nerambursat. Un scenariu plauzibil.

De când cu banii din UE, au apărut jde mii de afaceri în jurul lor. Firesc. Vrei fonduri? Îți trebuie proiect. Dar asta e o meserie în sine. Îți fac eu proiectul. Îmi dai 10%. Sau: proiectul tău e bunicel, am eu grijă să ung unde trebuie ca să fie aprobat, că altfel stai cu proiectul în sertar. Sau: proiectul ți-a fost aprobat? OK. Acum trebuie să cheltuiești banii, dar ai grijă că nu pot fi deturnați, folosiți adică în alte scopuri decât cele declarate și aprobate, că altfel o încurci. Trebuie să dai banii înapoi, ba s-ar putea să ai și probleme în justiție. Dar te ajut eu să nu se întâmple așa pacoste. Etc.

Printre cei care au grijă de banii tăi, proveniți sau nu din Europa (dar acum despre asta vorbim), cei care îți fac contabilitatea, se află oamenii de la Chronax.

"Daca aveti o idee buna de afaceri, un business plan viabil si dorinta de a-l realiza, dar nu aveti mijloacele materiale necesare, nu trebuie sa renuntati!  Pentru obtinerea celei  mai avantajoase surse de finantare, specialistii CHRONAX vin in intampinarea dumneavoasta cu solutii inteligente si mijloace de operare performante".

Cel puțin așa spun ei. Chronax oferă consultanță de specialitate atât tinerilor antrepenori cât și celor care au deja o afacere dar nu știu cum și cu ce resurse să o dezvolte. Consultanța e gratuită, după care se trece rapid la implementarea soluțiilor optime "cu o viteză de execuție remarcabilă". 

Unul din punctele forte este accesarea finanțărilor, pentru că Chronax pare că se descurcă să găsească de fiecare dată soluții. 

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters