Pagini

miercuri, 16 decembrie 2015

Cât de educativ e un titirez

Titireze de la Educlass

De ce un titirez? De ce le plac titirezurile copiilor din România (sau părinților lor)? N-ai cum să nu te întrebi, dacă stai un pic, dacă te oprești din vuiet. Dar titirezul nu se oprește, face zvrrrrrrr! și n-ai cum să nu te uiți la el, n-ai cum să nu te întrebi. Nu e cel mai simplu lucru să lansezi un titirez. Dar e ca mersul pe bicicletă. Nu se uită. Şi, dacă ești mai sofisticat, poți încerca să calculezi: viteze, număr de rotații, coeficienți de frecare etc. Probabil că momentul în care trebuie să faci un cadou pentru copii e cel mai bun moment să te întrebi tot felul de prostii. Mie mi s-a întâmplat căutând jucării la Educlass.


Jucării educative, v-ați prins, chiar dacă nu știți încă despre cine vorbesc. Mi-a plăcut mereu noțiunea de jucărie educativă, ascunde și dezvăluie totodată o ambiție, un orgoliu părintesc: copiii lui învață și când se joacă, sunt deștepți, vor da lovitura. În întâmpinarea lor vine oferta magazinului la care m-am oprit azi. Desigur, și în cea a copiilor care vor învăța jucându-se.

Learning Resources Set motorizat cu rotite Gears Gears
Set motorizat cu rotițe Gears Gears, cel mai scump joc de pe educlass

Printre cele mai educative, zic oameni din business, se află jocurile de construcție. Poate și de aceea, oferta în domeniu a celor pomeniți mai sus e bogată. Am bifat câteva criterii de căutare, pentru a afla care sunt:


  • cele mai vândute jocuri de construcție - setul constructorului începător (129 lei) și dinozaurul plimbăreț (30 lei)
  • cele mai ieftine - Forme pentru construit Box Midi (21 lei) 
  • cele mai scumpe - Set motorizat cu rotițe Gears Gears (299 lei), respectiv Set de construcție motorizat (249 lei)
  • cele mai apreciate (prin ratinguri) - Micul arhitect - Case în stil german (69 lei)
Dinozauri de la educlass.ro



Am dat doar câteva exemple. Şi nu uitați să vă alegeți un titirez.din lemn. Costă doar cinci lei (e drept, transportul e ceva mai scump, 9.99 lei, cât două titireze adică, dar merită; nu-l poți ocoli cu privirea.

Şi nu uitați: oricât de educative ar fi jocurile pe care le faceți cadou copiilor, nimic nu se compară cu ieșitul la săniuș. Uite o sursă de săniuțe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters