Pagini

vineri, 20 aprilie 2012

Toată lumea reconstruiește dreapta, numai că dreptei îi șade bine așa cum e

M-a îmboldit de mai multă vreme impulsul de a scrie despre frenezia cu care se discută subiectul „Hai să dăm mână cu mână cei cu dreapta tatuată pe mână” (n-am găsit altă rimă).

Picătura care a umplut paharul a fost droaia de declarații care au însoțit, ieri, demisia Mihaelei Popa și trecerea la PNL. Azi, demisia lui Marius Dugulescu din același PDL și intrarea în același PNL a fost un nou prilej de discuții pasionate despre „reconstrucția dreptei”.

Eu înțeleg că pentru PDL ăsta e subiectul-colac de salvare, dar deja mi se apleacă văzând jde mii de proiecte de reconstruire a unei drepte pe care n-a întrebat-o nimeni dacă vrea să se reconstruiască și dacă ăia care vorbesc despre asta chiar sunt cei mai potriviți să o facă.

E ca în bancul ăla în care dreapta e reconstruită ba de Baconschi, ba de Frunzăverde, ba de Ungureanu, numai că ea nu vrea să fie reconstruită, îi șade bine așa.

În fine, din punctul meu de vedere ăsta e, deocamdată, doar un subiect de seminar și de sebastianlăzăroisme, dar tot am scris ceva, mai pe larg, ce părere am despre și ce cred eu că se află în spatele.

6 comentarii:

  1. Mesajul cînd dau click pe link-ul tãu este: 404 Page Not Found

    The page you requested was not found.

    RăspundețiȘtergere
  2. la care din ele?
    PS Verific, multumesc pt obs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare ciudata deferenta cu care il trateaza mofturosul si suspiciosul Antonescu pe Frunzaverde. Asa o atitudine binevoitoare nu are nici fatza de vechii lui liberali, daramite fata de fosti pdlisti. Oare nu o fi existand un master plan care sa fi reluat ideea fuziunii PNL cu PD din 2004? Apar tot mai multe voci care aduc in discutie Alianta DA.

    RăspundețiȘtergere
  4. vivat, vocile cu pricina sunt mai ales dinspre PDL si au legatura, cred, cu ideea de salvare politica persoanala de caere pomeneam

    dar e de vazut, toate scenariile sunt deschise

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum sint si din PNL, daca ne gandim la Frunzaverde si Popa. :)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters