Pagini

marți, 4 ianuarie 2011

Cui i-e teamă de Corneliu Vadim Tudor?

Celor care își făceau iluzii că, prin farmec, s-a schimbat atmosfera odată cu trecerea în noul an (cu manele TV), le spun doar atât: aș!

Am văzut ieri, la televizor personajul nefast Corneliu Vadim Tudor umilind un polițist (căruia i-a smuls chipiul de pe cap) și un executor judecătoresc (o femeie în care a aruncat cu un pahar cu apă și pe care a înjurat-o birjărește, ca un laș). Totul, transmis cu nesaț de Realitatea TV, care de vreun an, face un exces nesănătos de Vadim.

Imagini cu Dăunătorul ar trebui transmise, în cel mai bun caz, după miezul nopții, cu avertismentele „Interzis minorilor” și „Aduce atingere gravă bunului simț”. Ce societate este aceea care ia în serios un saltimbac, îl trimite în Parlamentul European, dar nu e în stare să-l aducă în fața legii?


NOTĂ: Acest text reprezintă tableta TV de miercuri, 5 ianuarie, cu titlu „Manele cu Vadim”

12 comentarii:

  1. Ce bine îmi pare că nu l-am văzut!

    RăspundețiȘtergere
  2. E...hai sa fim realisti. L-a umilit smulgandu-i chipiul pe pe cap :))))
    Sunt domnisoara, ca altfel as fi spus cu ce mai rad...
    Nu vad ca e mai jalnic decat altii, ce cu zambetul parsiv despartit de 2 obraji ultra scuipati, umilesc fara pic de efort fizic o intreaga natiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimo, e o umilintă pentru un purtător de uniformă.
    P.S. De data asta, în 750 de semne, n-am vorbit desrpe altii, ci despre ăsta. A fost bufonul zilei si, da, ne-a sfidat pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Era gata sa intreb "Dar cine e Vadim Tudor?". Apoi mi-am amintit de o poezie :
    Daca miza la ruleta
    Nu-i un om ci o planeta
    Si ne-alegem cu cenusa
    Cine-nchide-n urma usa.
    Totusi, cred ca ca ma insel : nu poate fi vorba despre aceeasi persoana.

    RăspundețiȘtergere
  5. subscriu la ce spui. Întrebarea mea e oare de ce face Realitatea tv un exces nesănătos de Vadim?

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ar fi fost umilinta acum cativa anisori. De vreme ce chiar tu, purtatorul de uniforma iti arunci insemnele pe jos, dupa ce nici seful statului nu te-a mai vrut, dupa ce atata vreme ai "ars-o" pe ultimele locuri in increderea romanului de rand, o palma peste cosoroc si parvalirea unui chipiu e fix nimic. Ei, cei in uniforma au educat populatia in felul asta.
    Nu-s de acord cu atitudinea asta salbatica a vadimului, chiar daca disperarea e mare. Dar sa-l numesti bufon, ignorand anumite actiuni ale lui in parlamentul european, mi se pare extrem de infantil.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Tudorina: Vântu e setat acum a se răzbuna pe Băsescu si Vadim i se pare un purtător de mesaj potrivit. În plus, cred că a făcut rating bun ieri (voi verifica).

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonim: Nu mă interesează acum cine cum a educat, mă intersează, dacă tot am ajuns la părerea că e nevoie de ea, ca o institutie să aibă prestigiu si să nu triseze (e esential pentru buna functionare a unei societări).
    P.S. (infantil) Si cam la ce „actiuni ale lui în parlamentul european” te referi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi eu vă întreb, a cui este vina mai mare? A lui Vadim că a reacţionat imprudent zic eu, sau a celor care îşi cresc cotele de audienţă cu asta, neinteresându-i cine priveşte, sau dacă interesează pe cineva?

    RăspundețiȘtergere
  10. @malaezu: Vina mai mare e a lui Vadim, un Dăunătorprin excelentă. Înainte de alegerile din 2000, mass-media a încercat (pe bună dreptatre) o izolare a lui. Asa a părut a fi un personaj proaspăt în alegerile din 2000.
    Măcar, acum, lumea nu mai poate spune că a crezut, că i s-a părut, că n-a stiut.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters