Pagini

luni, 8 noiembrie 2010

O maşină ca un guvern

Echipa veselă (şi simpatică) de la Top Gear trebuia, deunăzi, să îmbunătăţească performanţele unei maşini care nu dăduse gata pe nimeni, dar părea să aibă ceva potenţial.
Targetul era modest, raportat la alte maşini de pe piaţă, dar pariul, odată făcut, trebuia dus până la capăt, măcar aşa, de distracţie.

Experţii Top Gear au schimbat discurile de frânare, au înlocuit banchetele încălzite electric cu unele mai simple şi mai uşoare, au curăţat motorul, au montat un spoiler ş.a.m.d. Au făcut tot ce se putea face şi, între timp s-au distrat. Ca băieţii.

Dar maşina n-a fost mai bună; nu putea mai mult. Concluzia celor de la Top Gear: degeaba se chel tuiesc, anual, milioane pentru modificarea unei maşini; dacă îţi permiţi, mai bine iei alta nouă.

NOTĂ. Textul de mai sus e tableta TV de azi. O aduc aici întrucât sunt cititori care au văzut în el, printre rânduri, un atac la guvernul Boc. Eu fiind, citez, „omul lui Vintu la EVZ”. De-aia zic. 

2 comentarii:

  1. hahaha excelenta ideea cu tableta Top Gear :)

    dar cred ca intrebarea la noi nu este daca ne permitem o masina noua ci daca El, Proprietarul vrea sa o schimbe pe cea veche, nu de alta dar este un model mic, deloc economic ( ba chiar foarte pagubos pentru unii dar extrem de avantajos pentru altii), dar care are insa un sistem de directie exceptional de obedient... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum mi-amintesc un textulet scris în anul 1990, despre un peste rosu dintr-un acvariu. Atunci, da, era de la sine înteles să scrii si printre râdnuri.
    Mă pun să-l caut ;)

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters