Pagini

vineri, 7 mai 2010

De ce tace Boc?

Am scris în Evz online un mic comentariu, Înţelepciunea premierului Boc. Arătam că, după 20* de ore de la istoricul anunt al presedinteului Băsescu, premierul Boc n-a catadicsit să spună nici că da, nici că ba. Poate că mă însel eu, dar, formal, era fix treaba lui gestionarea crizei. De ce naiba avem premier? Doar ca să ne amuze primind ouă în cap?

Observ că presedintele anunta deja întâlniri cu sindicatele. Cum va fi presedintele-jucător dacă si atunci când Constitutia îl va lăsa să se implice mai abitir?

Nu stiu altii cum sunt, dar mie povestea asta nu-mi place si pace! Cui îi foloseste ca premierul Boc să-si conserve pozitia? Vreau sa zic, cui altcuiva decat PD-L - ului? Mi-e silă de jocuri politice din jocuri politice din jocuri politice. Spun ca prostul că ăstia sunt preocupati doar să si-o dea la turloaie în timp ce tara se duce de râpă...

* deja sunt aproape 24!!!

UPDATE.
La ora 14, guvernul a dat publicitătii un comunicat care spune, în esentă, că premierul si ministrul finantelor lucrează si că Emil Boc va iesi cu declaratii cand va avea ce spune.

2 comentarii:

  1. eh, heirupismele se indeplinesc mai greu, dar ai captat exact imaginea corecta. da, e vorba de impunerea lui boc in continuare in functie, cel putin pana la congresul pdl din iunie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @mihnea: Băsescu încearcă să-si salveze partidul, cu orice pret. Oricum, Boc nu va mai face multi pui la vârf, dar schimbarea garniturii compromise se va face cu multă marketizare.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters