Pagini

joi, 27 mai 2010

Asteriscul lui Boc

Asadar, au apărut primele asteriscuri ale luptei cu criza, ceea ce am anticipat deja încă de la marele anunt al lui Traian Băsescu.
Pensiile militarilor vor scădea ele ce vor scădea, dar nu sub 3.000 de lei (să trăiască domnu Oprea!), venitul minim garantat rămâne ca până acum, iar indemnizatiile pt cresterea copilului scad doar cu 15%, si nu cu 25% (să trăiască si Marian Sârbu! Lavinia Sandru crede că efortul ei a contat...), pensia minim garantată rămâne si ea neschimbată (să trăiască voturile UDMR!).
Ce ziceti, va mai creste nitel asteriscul? Dacă e mare riscul ca Boc să fie trântit rău, creste si asteriscul!

UPDATE.
L-am urmărit adineauri pe Daniel Funeriu la o confe­rin­tă de presă transmisă de OTV (ei, bine, da!), anun­tând c-a găsit bani pentru  pro­­fesorii care vor asista/examina la bacalaureat (275 până la 600 de lei, „în functie de res­pon­sabilități”). Deci, se poate!:)

2 comentarii:

  1. Da, se pare ca au inceput sa faca unele concesii. Dar sa vedem cum vor arata in final aceste masuri de "austeritate" cum spun ei, de fapt de prabusir in saracie, dupa mine.
    Exprimarea la adresa pensiei militarilor este de rasul lumii: "militarii nu vor avea pensii mai mici de 3000 lei". Inseamna ca le mareste pensia, ca majoritatea pensionarilor militari au sub 2000 lei pensie, ceea ce este fals. Alta interpretare ar fi ca nu vor umbla la pensiile sub 3000 lei, ceea ce inseamna ca generalul care are acum 4500 va avea 3000 lei iar plutonierul va ramane cu cei 2999 lei, ceea ce este iar fals.
    Dar cel mai probabil este ca pensia maxima va fi de 3000 lei si toate celelalte vor scade.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian: Sunt si eu curios cum vor rezolva această problemă. În orice caz, cu asterisc.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters