Pagini

miercuri, 20 august 2014

Povestea zilei de 20 august 2014

În această după-amiază, Elena Udrea şi Traian Băsescu au avut o întâlnire la Palatul Cotroceni. Aseară, Steaua s-a chinuit să bată o echipă din Bulgaria, iar Simona Halep a pierdut un meci de tenis în Statele Unite. 

Purtătorul de cuvânt al guvernului Ponta s-a lăudat zilele trecute, pe Facebook, cum se distrează executându-i electric pe jurnaliştii antiguvernamentali.

Toate astea sunt prostii. La numai 1000 de kilometri distanţă de Bucureşti, în estul Ucrainei, oameni din aceeaşi ţară se ucid între ei, într-o hârjoneală geostrategică periculoasă pentru toată lumea, iar la 2000 de kilometri distanţă un tip cu cagulă taie cu cuţitul gâtul unui jurnalist, filmează scena şi o urcă pe YouTube, ca să ia aminte americanii. O scenă şocantă, de Ev Mediu întunecat. Ceva care s-a întâmplat ieri.

Norocul nostru e că vedetele zilei au o nouă distracţie: îşi toarnă în cap găleţi pline cu apă şi gheaţă. E bine să ai apă pe căldura asta. E bine să ai gheaţă pe căldura asta, e bine să ai găleţi. E bine să ai cap.


Dacă am fi conştienţi de toate lucrurile care se întâmplă pe Pământ, ne-am îngrozi. Şi, având cap, am risca să ne apuce gânditul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters