Pagini

marți, 21 august 2012

Scenarii post-decizia CCR

Cel mai bun scenariu: toată lumea recunoaşte şi respectă decizia CCR, se lucrează în, pardon, draci la autostrăzi şi Robert Negoiţă le trage o scatoalcă ălora care ar trebui să adune gunoaiele din Parcul IOR.

Cel mai prost scenariu: MO amână publicarea deciziei CCR (nu e cvorum la tipografie), Crin Antonescu declară stare de necesitate, ataşatul mililtar disponibilizat (nu-i ştiu acum numele) face tărăboi mediatizat.

În realitate: Băsescu va face mişto de Crin & Ponta şi dă un nou sens ideii de răzbunare, şeful mafiei personale face o nouă piruetă, Mona Pivniceru renunţă la demisie (who the fuck cares?), reapare în prim-plan plagiatul lui Ponta. A, trebuie să verific ferestrele din decizia de a ieşi din politică anunţată la un moment dat de Crin Antonescu.

Remember: Traian Băsescu nu mai are suport popular, dimpotrivă. USL şi-a dat cu firma în cap. Mihail Neamţu a compromis ideea de nouă forţă politică.

7 comentarii:

 1. Si cum vom coabita?
  http://teodorabrabete.wordpress.com/2012/08/22/mult-asteptata-decizie/

  RăspundețiȘtergere
 2. Cel mai simplu ii este lui R. Negoita.
  PS. In aceste zile m-am convins ce este cu M. Neamtu si alti veleitari;cam toti sunt ca Vasilica de la CSM: incantati ca mamele lor sunt mandre ca se vorbeste despre ei...

  RăspundețiȘtergere
 3. decizia ccr cantareste enorm..ma bucur ca s-a respectat legea si ca nu ne-am mai tocmit ca la piata...legea se aplica si politicienilor ca doar nu sunt Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 4. teodora: eu cred că vom coabita fix ca înainte

  RăspundețiȘtergere
 5. daurel: Cristi Danileţ a glumit la faza aia, să nu-mi spui că nu ţi-ai dat seama!

  RăspundețiȘtergere
 6. cartusel: deja e o dezbatere prea mult dezbătută ca să mai adaug ceva

  RăspundețiȘtergere
 7. cartusel: deja e o dezbatere prea mult dezbătută ca să mai adaug ceva

  RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters