Pagini

joi, 15 decembrie 2011

Ce i-a fost rușine să spună Sandei Lungu


În fine, ceva făcut ca lumea. Clipurile ălea pro-RMGC cereau de mai multă vreme replici.
Îmi pare foarte rău că ziarele și televiziunile n-au purces la anchete pe teren...
NOTĂ. Eu am găsit clipul aici.

18 comentarii:

  1. Cum ar fi sa-l difuzeze vreo televiziune? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Paradoxul e că exact sub articolul tău, Căline, îmi apare google ads cu reclama pe care o critici! Întortocheate sunt căile reclamei pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o mizerie. Daca tot nu-s in stare sa se ia de sefi macar sa-i faca de rahat pe amaritii care lucreaza pentru ei, de parca ar avea vreo vina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah! Trebuia să faci un print screen. Cred că am să scot reclamele astea care vin de la google (sau de unde-or veni), oricum nu-mi aduc nimic, acum realizez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dorel, toţi ăştia care nu sunt în stare să se ia de şefi chiar s-au luat şi se iau de şefi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Calin, impresia mea e ca s-au luat de afacere, daca s-au luat. In schimb, clipul de mai sus (adnotarile, ma rog) reprezinta un atac la persoana, la o persoana care n-are nici o putere de a schimba afacerea care deranjeaza, e doar un actor care interpreteaza un rol. De-asta zic ca-i o mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dorel, daca privesti videoclipul ca infatisand o persoana simpla, care-si spune oful cu candoare, atunci, da, ai dreptate: e o mizerie la adresa ei.
    Insa persoana ce-o privesti nu e om de rand. Ea este cineva care a interpretat un rol, s-a expus constient. Si joaca bine, recunosc.
    Aceste videoclipuri au fost facute in sustinerea proiectului, sunt mijloace de comunicare puternice si sunt tintite spre opinia publica (nimeni n-are nevoie de proteste in strada, greve, boicotari, flash-moburi, nesupunere civica si mai stiu eu ce, cand alegerile sunt colea).
    Autorii replicii demonteaza credibilitatea mesajului din videoclip, faptul ca acesta e o facatura, e cu actori (profesionisti sau amatori, n-are a face), e parsiv, manipulator. Doamna cu pricina, asa cum am spus, nu e o tinta, dar atragand privirile asupra ei si-a asumat sa fie luata la intrebari, ca sa zic asa, deci eu, unul, nu-i plang de mila.

    RăspundețiȘtergere
  8. O, nici eu nu-i pling de mila, ca nu de la ea am pretentii ;) dar asa cum spui, e doar un actor. E ca si cum l-ai acuza pe unul care-l interpreteaza pe Hitler ca e antisemit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut atat de mult mesajul din subtitrarea clipului incat mi-am permis sa il pun si eu intr-un post.
    Daca deranjeaza cumva, va rog sa imi spuneti si il voi scoate.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma gandeam si eu zilele trecute ca e nevoie de o campanie anti-RMGC pe televizor, dar treaba serioasa, cu clipuri in care sa vorbeasca aia care sunt impotriva proiectului minier, in care sa se argumenteze serios de ce nu trebuie pornit proiectul si care este realitatea din zona, iar la sfarsit sa fie cu strangere de fonduri prin sms sau tel. pentru realizarea si difuzarea clipurilor la tv.Pe mine personal ma turbeaza faptul ca in clipurile RMGC se spune ca nu e de munca in zona, ascunzandu-se ca asta e din cauza proiectului RMGC care a blocat investitiile prin act legislativ.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dorel, acuzarea actorului, in acest caz, ajuta la demontarea scenariului de manipulare. Deci e potrivita. Apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stoie, cât timp ai indicat sursa (intermediara), totul e ok. De-aia e net, ca informatia sa circule. Nu eu am facut videoclipul, si eu l-am preluat, am zis de unde. Deci, suntem niste raspandaci merituosi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Daniela, interesanta-i ideea ta cu strangerea de fonduri pentru difuzarea acestui videoclip. Foarte interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Desigur, Calin, orice mijloc e de apreciat cind e folosit in spijinul ideilor noastre, si e reprobabil cind il folosesc ceilalti. Din tot ce s-a scris aici doar ideea Danielei Busuioc emana prestanta, asta doar daca nu comsideri ca si sclavii nord-coreeni sint vinovati ca pling si ca ar trebui sa fie si ei facuti de rahat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Măcar ne-am expus punctele de vedere. Dacă vrei să mă vezi ca pe un miștocar fără scrupule, nedrept și cu unități de măsură diferite, asta e. Faptele vorbește, ca să citez clasici în viață.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nicidecum, Calin, pentru ca nu despre persoana ta sau a mea era vorba ci despre argumentele pe care sintem tentati sa le folosim atunci cind ne sustinem un punct de vedere. Eu doar am vrut sa subliniez ca intr-un razboi nu exista baieti buni chiar daca sint in tabara cealalta. De-asta zic ca ar trebui sa evitam sa-i judecam pe ceilalti si sa ne concentram mai mult pe ce avem noi de facut.

    RăspundețiȘtergere
  17. E corect ce spui. Punctul meu de vedere legat de problema reclamelor/manipularii RMGC e simplu: ca să contezi, trebuie să (re)acționezi.
    Ia să vedem dacă putem porni ceva.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters