Pagini

miercuri, 25 august 2010

Viermii de la Ciresica

Scandalul de la restaurantul Ciresica a scos în evidentă, încă o dată, multă murdărie. Nu mă refer doar la comentariile, anonime sau nu, de pe forumuri. Din nou, observ: oamenii sunt preocupati să ciupească detalii, interesat sau din prostie, în loc să fie atenti la Însemnătate (adică si rostogolirea interesată a incidentului si contraatacul furibund si murdar). Din nou, observ: ne pierdem vremea cu nimicuri.

Cu sigurantă, Dan Chitic a provocat. Nu stiu dacă prietenia cu Sorin Rosca Stănescu (principalul cap de acuzare folosit acum de băsescieni) e pricina; nu stiu dacă incidentul a fost plănuit sau dacă, poate, asa cum spune si CTP în editorialul de azi (scris mai la rece decât am avut eu prilejul s-o fac), Chitic „a dorit "să-şi facă damblaua", nescontând vreo reacţie a preşedintelui, ca să poată povesti apoi cum "i-a zis-o" şi l-a lăsat fără grai pe Băsescu”.
Relatările dinspre SPP, citate de Adevărul, trebuie si ele privite cu rezeve, dar aduc câteva detalii. Dacă e cineva interesat să afle ce s-a întâmplat acolo în realitate trebuie să tină cont de toate perspectivele.
Cu sigurantă, Traian Băsescu a reactionat. A fost sau nu contact fizic? Nici nu mai contează. Dar am spus deja: pe Traian Băsescu îl va trăda, începe deja să-l trădeze, Traian Băsescu.

P.S. Da, mi se pare definitoriu numele restaurantului unde se tot întâmplă lucuri. Lui Traian Băsescu pare că i se potriveste mai mult Ciresica decât Golden Blitz. 

NOTĂ. Apreciez postarea lui Mihnea.

2 comentarii:

  1. Dan Chitic era beat in momentul incidentului, deci e foarte probabil sa ii fi adresat injurii Presedintelui. Teza cu Presedintele care a demarat in tromba 10 metri dupa care a oprit brusc masina si i-a tras o palma avocatului pare inventia unui om beat.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mihai: Omul recunoaste că a adresat injurii. Ceea ce e urât. E naspa si că presedintele s-a luat în gură cu el, ca la crâsmă, în fata resedintei de la Ciersica.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters