Pagini

joi, 25 martie 2010

O propunere a lui Alin Fumurescu

Lăsati-mă să fiu naiv încă o dată si să sustin ideea lui Alin Fumurescu: Mihnea Mărută pentru TVR!
Gata, mi-am revenit, până mâine dimineată nu mai sunt naiv.

4 comentarii:

  1. On-topic: Nu văd de ce ar trebui un ziarist în poziţia respectivă, cu atât mai puţin unul care nu a lucrat în televiziune. Acolo trebuie un manager specializat pe televiziune. O idee excelentă ar fi să aducă unul străin, cu ceva experienţă printr-o televiziune publică europeană.

    Off-topic: Pe noul site nu mai merge să citesc ziarul de mâine în avans :(

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu: Mihnea e, în primul rând, un tip foarte OK, de bun simţ, decent, foarte capabil. Nu ştiu foarte mulţi astfel. Ziarist e abia apoi. Şi chiar dacă ar fi înainte, nu cred că ăsta ar trebui să fie un dezavantaj.

    off-topic: nici eu, deci merg săl cumpăr, dimineaţa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu zic că Mihnea nu e cum zici tu, că nu-l cunosc. Dar nu-mi amintesc să fie manager specializat pe televiziune. A fost redactor-şef la un ziar, ceea ce-i cu totul altă mâncare de peşte. Ar putea fi un foarte bun şef al departamentului de ştiri din TVR.

    @Off: eu sunt abonat :P

    Bine, eu plătesc abonamentul, de fapt e pentru maică-mea, dar cred că după ce expiră anul ăsta renunţ şi caut altă soluţie, o învăţ să citească pe Internet. Dacă e ceva ce îngroapă abonamentele la presă (altceva decât conţinutul, vreau să zic), aceea e Poşta Română.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ovidiu: Stiu cum e cu abonamentele si cu Posta Româna si cu impotenta trusturilor de presa, care nu reusesc sa inventeze gaura de la macaroană: un serviciu decent de abonamente.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters